ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης χόρευε τανγκό και διάβαζε τους «Άθλους του Ηρακλή»!

Δημοσίευση 10 Ιουνίου 2012, 10:28 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης χόρευε τανγκό και διάβαζε τους «Άθλους του Ηρακλή»!
Facebook Twitter Whatsapp
Μια διαφορετική εικόνα του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος επιτέθηκε πριν λίγες ημέρες με μπουνιές κατά της κυρίας Λιάνας Κανέλλη σε ζωντανή εκπομπή, δίνει σε συνέντευξή του ο πατέρας του, Παναγιώτης.
Μια διαφορετική εικόνα του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος επιτέθηκε πριν λίγες ημέρες με μπουνιές κατά της κυρίας Λιάνας Κανέλλη σε ζωντανή εκπομπή, δίνει σε συνέντευξή του ο πατέρας του, Παναγιώτης. Ο Παναγιώτης Κασιδιάρης, μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» είπε πως ο γιος του δεν έφταιγε για το σκηνικό βίας που είδε όλη η Ελλάδα στα στούντιο του ANT1, καθώς προσβλήθηκε και έπρεπε να αντιδράσει. «Τον Ηλία τον προσέβαλαν και αντέδρασε έτσι. Η Κανέλλη φταίει. Μεγάλωσε περήφανος γιατί εμείς όταν ήταν μωρό τον κοιμίζαμε διαβάζοντας του τους Άθλους του Ηρακληκαι όχι τα "Τρία Γουρουνάκια''».

Μάλιστα ο κ.Παναγιώτης Κασιδιάρης αφήνει αιχμές και για τη Ρένα Δούρου «παρακολούθησα την εκπομπή και όλα κυλούσαν ομαλά έως λίγο πριν από το τέλος. Τότε η κυρία Δούρου πετάχτηκε και αναφέρθηκε σε ένα θέμα άσχετο με την κουβέντα. Πρόσβαλε τον Ηλία κι έτσι έγιναν όσο έγιναν. Ο γιος μου προκλήθηκε και αντέδρασε. Σε μία στιγμή τόσο έντονης συναισθηματικής φόρτισης μπορεί να συμβούν ακόμη και αυτοκτονίες».

Εκτός όμως από τη γυμναστική, τις πολεμικές τέχνες και την επιβολή της άποψης του, ο Ηλίας Κασιδιάρης κρύβει μέσα του και μία καλλιτεχνική ψυχή. Όπως λέει και ο πατέρας του, στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής αρέσει πολύ ο χορός «θα μπορούσε να γίνει ένας επαγγελματίας χορευτής. Είχε ταλέντο από το ζεϊμπέκικο μέχρι το αργεντίνικο τανγκό. Η δασκάλα του επέμενε να ακολουθήσει το χορό, αλλά τελικά είχε άλλα οστο μυαλό του».