ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γκρίνια στο ΠΑΣΟΚ για την ομιλία Βενιζέλου στον Κορυδαλλό

Δημοσίευση 12 Ιουνίου 2012, 15:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Γκρίνια στο ΠΑΣΟΚ για την ομιλία Βενιζέλου στον Κορυδαλλό
Facebook Twitter Whatsapp
Εκπλήξεις μέχρι την τελευταία στιγμή κρύβει η προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ. Ερωτήματα προκάλεσε η απόφαση του κόμματος να πραγματοποιήσει την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση στον... Κορυδαλλό στην πλατεία Ελευθερίας το απόγευμα της Τετάρτης.
Εκπλήξεις μέχρι την τελευταία στιγμή κρύβει η προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ. Ερωτήματα προκάλεσε η απόφαση του κόμματος να πραγματοποιήσει την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση στον... Κορυδαλλό στην πλατεία Ελευθερίας το απόγευμα της Τετάρτης. Ήδη στελέχη του ΠΑΣΟΚ άρχισαν την γκρίνια για την επιλογή του εν λόγω δήμου για την κεντρική ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου καθώς ούτε σταθμός του Μετρό, ούτε ευρύχωρα πάρκινγκ υπάρχουν στην περιοχή του Κορυδαλλού με αποτέλεσμα να καθίσταται δύσκολη η προσέλευση των υποψηφίων αλλά και των πολιτών στην ομιλία.

Οι αντιδράσεις έγιναν ακόμη πιο έντονες εντός του ΠΑΣΟΚ όταν γνωστοποιήθηκε ότι τον Κορυδαλλό ως τοποθεσία επέλεξε ο Βαγγέλης Αργύρης, ο οποίος προέρχεται από τα Γιάννενα και δεν γνωρίζει την περιοχή. Μάλιστα, αρκετοί υποψήφιοι ανέφεραν μεταξύ αστείου και σοβαρού τους ενδεχόμενους συνειρμούς που μπορεί να κάνουν οι πολίτες καθώς ο Κορυδαλλός παραπέμπει στις φυλακές που βρίσκονται στην περιοχή και στον Άκη Τσοχατζόπουλο που κρατείται για το σκάνδαλο με τις «πράσινες» μίζες.