ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Πέτρος Τατσόπουλος προειδοποιεί τον «Πιτσιρίκο» με μηνύσεις!

Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου 2012, 10:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Πέτρος Τατσόπουλος προειδοποιεί τον «Πιτσιρίκο» με μηνύσεις!
Facebook Twitter Whatsapp
Με μήνυση απειλεί μέσω Facebook τον δημιουργό γνωστής ιστοσελίδας ο Πέτρος Τατσόπουλος. O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστός για τα αυθόρμητα- και πολλές φορές αθυρόστομα, σχόλιά του στα social media, δίνει συνέχεια σε μία κόντρα που είχε δημιουργηθεί πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Με μήνυση απειλεί μέσω Facebook τον δημιουργό γνωστής ιστοσελίδας ο Πέτρος Τατσόπουλος. O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστός για τα αυθόρμητα- και πολλές φορές αθυρόστομα, σχόλιά του στα social media, δίνει συνέχεια σε μία κόντρα που είχε δημιουργηθεί πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Συγκεκριμένα, σε κείμενο που ανέβηκε την Δευτέρα στο Διαδίκτυο, με την υπογραφή του «Πιτσιρίκου» αναφέρεται πως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που εκλέχθηκε στο Κοινοβούλιο, δεν τηρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, καθώς τότε είχε δηλώσει στα μέσα ενημέρωσης πως θα του απαντήσει με αγωγή».

Ο κ. Τατσόπουλος θεωρώντας πως το εν λόγω άρθρο τον «φωτογραφίζει» και πάλι, έδωσε σήμερα την δική του απάντηση με κείμενο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Πιτσιρίκε, καλημέρα. Χρόνια και ζαμάνια. Δεν ξέρω αν το παρακάτω άρθρο το έγραψες σε κάποια στιγμή που κωλοβαρούσες ή είχες αρχίσει να υποφέρεις από στερητικό σύνδρομο δημοσιότητας -σε κάθε περίπτωση όμως δεν θα ήθελα να σε αφήσω με την πεπλανημένη εντύπωση ότι δεν τηρώ τις "προεκλογικές" μου "δεσμεύσεις" (μολονότι δεν ήμουν καν υποψήφιος βουλευτής, τον καιρό που τις διατύπωνα). Όταν, τον μακρινό πια Ιανουάριο, έγραψες εκείνο το κατάπτυστο άρθρο, όπου "φωτογράφιζες" εμένα και άλλους συγγραφείς ως "χρηματοδοτούμενους από την Siemens", διευκρίνισες κατόπιν εορτής, μετά τη δική μου αντίδραση, ότι δεν εννοούσες εμένα, διότι εμένα... δεν με γνώριζες καν, παρότι είχες γράψει πάλι για μένα, με διαφορετική αφορμή, λίγους μήνες πριν. Αποδέχτηκα ότι είχες προσβληθεί από αυτή τη σπάνια μορφή Αλτσχάιμερ και, για μένα, το θέμα έκλεισε κάπου εκεί. Βλέπω όμως ότι σήμερα επανέρχεσαι. Δεν θέλω να σε αφήσω παραπονεμένο. Πολύ ευχαρίστως να σου κάνω αγωγή, εάν δηλώσεις ρητώς ότι εννοούσες εμένα. Αριβεντέρτσι».


Γ.Κ