current views are: 2

27 Απριλίου 2014
Δημοσίευση06:49

Ο Λαζόπουλος, τα «βρώμικα ποτάμια» και η επίθεση κατά του Θεοδωράκη

Στην αντεπίθεση περνάει ο Λάκης Λαζόπουλος κατά του Σταύρου Θεοδωράκη, με αιχμές και… λογοπαίγνια. 

Δημοσίευση 06:49’
αρθρο-newpost

Στην αντεπίθεση περνάει ο Λάκης Λαζόπουλος κατά του Σταύρου Θεοδωράκη, με αιχμές και… λογοπαίγνια. 

Στην αντεπίθεση περνάει ο Λάκης Λαζόπουλος κατά του Σταύρου Θεοδωράκη, με αιχμές και… λογοπαίγνια. 

Μιλώντας στην εφημερίδα  Real News, σημειώνει πως το «το Ποτάμι προσέφερε ύπνον ελαφρύ στους αγκομαχούντες της διαπλοκής. Τα σακίδια και τα πενιχρά οικονομικά μέσα δεν με πείθουν εμένα».

«Εμένα ένας άνθρωπος που δεν έχει προσέξει ποιοι κυβερνούσαν τριάντα πέντε χρόνια τρέχει με ένα σακίδιο στον ώμο για να τους στηρίξει, λόγω του ότι οδηγούν τον Βενιζέλο στην έξοδο, δεν μου λέει τίποτα. Από τον τρόπο που τον στηρίζει η διαπλοκή πρέπει να καταλάβει η κοινωνία τον ρόλο του. Ο ίδιος τα λέει. Έρχονται κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ, λέει, και μου κάνουν στημένες ερωτήσεις. Είναι τυχαίο ότι ούτε του ΠΑΣΟΚ ούτε της ΝΔ δεν έχουν κάποια αντίρρηση σε όσα λέει;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Και συμπληρώνει: «Είμαι από τη Λάρισα, μεγάλωσα στον Πηνειό δίπλα σε ποτάμι, όταν είναι καθαρά τα νερά, χωρίς ρουφήχτρες βουτάω. Όταν όμως είναι βρώμικα, κάθομαι στην όχθη και τα αφήνω να περάσουν». 

«Προς το παρόν, παρακολουθώ και εγώ με πόση υστερία έχουν αγκαλιάσει τον κ. Θεοδωράκη τα μέσα της διαπλοκής. Πώς τού παραχωρούν ώρες επί ωρών να μιλάει, χωρίς κανένα εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά με βάση τις καθοδηγούμενες δημοσκοπήσεις. Αναφέρεται και σε μένα δημόσια, δικαίωμά του ασφαλώς, απλά να αναφέρω πως ούτε ένα κανάλι δεν με πήρε αν θέλω να απαντήσω κάτι ρε αδελφέ. Έτσι για τη δημοκρατία στα προσχήματα. Ούτε καν το δελτίο ειδήσεων του σταθμού που εργάζομαι. Τι να πω… Ξέρουν βέβαια, ότι δεν απαντώ, ίσως γι’ αυτό», δήλωσε.

Σε ό,τι αφορά την άρνησή του να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο ηθοποιός υπογραμμίζει ότι δεν είναι έτοιμος να κατέβει τώρα στην πολιτική, και ότι άλλοι μπορούν να το κάνουν αυτό καλύτερα από τον ίδιο.


σχετικα αρθρα