ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ένταση κατά την ομιλία του Παπαδήμου στο Μέγαρο Μουσικής (Βίντεο)

Δημοσίευση 19 Ιουνίου 2014, 15:28 / Ανανεώθηκε 19 Ιουνίου 2014, 20:03
Facebook Twitter Whatsapp

'Ενταση σημειώθηκε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μουσικής, κατά τη διάρκεια ημερίδας υπό τον τίτλο: «Τραπεζική Ένωση, Νομισματική Πολιτική και Οικονομική Ανάπτυξη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

'Ενταση σημειώθηκε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μουσικής, κατά τη διάρκεια ημερίδας υπό τον τίτλο: «Τραπεζική Ένωση, Νομισματική Πολιτική και Οικονομική Ανάπτυξη» η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου ΕΕ και σε συνεργασία με το Κέντρο Χρηματοοικονομικών Μελετών του Πανεπιστημίου Goethe της Φραγκφούρτης, υπό την επιστημονική διοργάνωση του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Στη διάρκεια της ομιλίας του κ. Παπαδήμου αλλά και μετά το τέλος αυτής, μικρομολογιούχοι παρενέβησαν με φωνές και διαμαρτυρίες με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η όλη εκδήλωση.

Ο κ. Παπαδήμος απέφυγε να απαντήσει στις διαμαρτυρίες των μικροομολογιούχων, επικαλούμενος ότι το θέμα της ημερίδας είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η νομισματική πολιτική και κατά πόσον αυτή μπορεί να συμβάλει προκειμένου να αμβλυνθούν τα κοινωνικά προβλήματα που προκάλεσε η κρίση.

Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμoτέρων, έτσι η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας V. Constancio.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr