ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κικίλιας και Στρατούλης τσακώθηκαν για τη σύλληψη του Μαζιώτη (Βίντεο)

Δημοσίευση 17 Ιουλίου 2014, 10:45 / Ανανεώθηκε 17 Ιουλίου 2014, 10:05
Facebook Twitter Whatsapp

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη για τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη για τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του Mega ο κ. Στρατούλης χαρακτήρισε την σύλληψη ως τυχαία, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

«Σε μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις της ελληνικής αστυνομίας ο κ. Στρατούλης με μια φράση του διάλεξε και επέλεξε να την απαξιώσει», είπε ο κ. Κικίλιας.
Αμέσως έσπευσε να απαντήσει ο κ. Στρατούλης, ο οποίος εξήγησε ότι χρησιμοποίησε την φράση που έχει σήμερα το πρωτοσέλιδο των Νέων και κατηγόρησε από την πλευρά του τον υπουργό για σπέκουλα.

«Θα σταματήσετε την προβοκάτσια για τον ΣΥΡΙΖΑ πρωί πρώι; Επιτέλους δηλαδή, έχετε μάθει απέξω το ποίημα περί αστερίσκων του ΣΥΡΙΖΑ; Τι είναι αυτά που λέτε; Είστε και υπουργός Προστασίας του πολίτη. Ντροπή σας, δεν σας το επιτρέπω να προβοκάρετε.Ντροπή σας, είστε πολιτικά απαράδεκτος» είπε ο κ. Στρατούλης.

Α.Κ.