current views are: 1

25 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση13:48

Σηφουνάκης: Ο ΕΝΦΙΑ τροφοδοτεί τον ΣΥΡΙΖΑ

Έντονα επικριτικός εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σιφουνάκης.

Δημοσίευση 13:48’
αρθρο-newpost

Έντονα επικριτικός εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σιφουνάκης.

Έντονα επικριτικός εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σηφουνάκης.

Ο κ. Σηφουνάκης επικρίνει την κυβέρνηση για τον ΕΝΦΙΑ και προβλέπει πως ενισχύει το ΣΥΡΙΖΑ καθώς οι πολίτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στους φόρους που έχουν μπει.

Ο κ. Σηφουνάκης δεν παρέλειψε σε επιστολή του προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο να τον ευχαριστήσει –φυσικά ειρωνικά- για το γεγονός πως κλήθηκε σε σύσκεψη για πρώτη φορά έπειτα από 2,5 χρόνια.

Στην επιστολή του υπογραμμίζει πως «η μεγάλη πλειοψηφία των φορολογουμένων καλείται να πληρώσει σχεδόν διπλάσιο φόρο από πέρυσι!».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καλεί το κόμμα του να προσπαθήσει ώστε να γίνουν ριζικές αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ σε διαφορετική περίπτωση όπως λέει «Προσωπικά, σε “βελτιώσεις” στη Βουλή που δεν θα επιφέρουν τις αναγκαίες αλλαγές δεν πρόκειται να συναινέσω. Αγόγγυστα επί 2,5 χρόνια, από τον Ιούνιο του 2012, αλλά και από την αρχή της κρίσης, σήκωσα μέρος ενός δυσανάλογου βάρους, χωρίς ποτέ να απέχω ή να καταψηφίσω ούτε εδάφιο νομοσχεδίου. Τώρα πλέον, δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα να απαντήσω στους πολίτες που επίμονα μου θέτουν το επιπρόσθετο ερώτημα αν το κόμμα μας ως συμπλήρωμα συμμετέχει σε μια φορομπηχτική Κυβέρνηση όπου έχει γίνει κανόνας να τιμάται ο “τζάμπα μάγκας” αλλά λάγνος της εξουσίας, που καταγγέλλοντας καταψήφιζε και, αισθανόμενος πλέον και δικαιωμένος, προκαλεί εκ νέου τους συνεπείς βουλευτές και δεν ακολουθεί τουλάχιστον τον αξεπέραστο αξιακό κανόνα της σιωπής με ταπεινότητα».

 Ο.Α


σχετικα αρθρα