ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Φραστικό επεισόδιο Καραθανασόπουλου- Κουκούτση

Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου 2014, 16:55 / Ανανεώθηκε 10 Σεπτεμβρίου 2014, 17:25
Φραστικό επεισόδιο Καραθανασόπουλου- Κουκούτση
Facebook Twitter Whatsapp

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή κατά τη συζήτηση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση και του βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκο Καραθανασόπουλου.

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή κατά τη συζήτηση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση και του βουλευτή του ΚΚΕΝίκου Καραθανασόπουλου.

Πριν τοποθετηθεί για το αντιρατσιστικό και αφού ανέβηκε στο βήμα ο κ. Κουκούτσης δήλωσε προν τον προεδεύοντα Χρήστο Μαρκογιαννάκη, «Θέλω να με προφυλάξετε από τον κ. Καραθανασόπουλο. Προχθές δήλωσε ότι δεν θα αφήσει στην Πάτρα ρουθούνι δεξιό, θα μας σφάξει όλους! Στον Μελιγαλά είπε έγινε μισή δουλειά! Τζάμπα μαγκιές σε εμάς!».

Η απάντηση ήταν άμεση από τον κ. Καραθανασόπουλο ο οποίος σημείωσε:«Ασχολήσου με την τσόχα και άσε το ΚΚΕ! Ασχολήσου με τα "κόκαλα"!»

«Όχι με το ΚΚΕ, με εσένα συγκεκριμένα. Είναι ντροπή σου! Τζάμπα μάγκα», συνέχισε ο κ. Κουκούτσης.

Τελικά τα πνεύματα κατεύνασε ο κ. Μαρκογιαννάκης ο οποίος απευθυνόμενος στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής είπε «Παρακαλώ, συνεχίστε με το νομοσχέδιο. Κι εσείς, κύριε Καραθανασόπουλε, μη δίνετε συνέχεια».

ΑΝ. ΓΑΛ.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr