ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πράσινο δείπνο με μηνύματα (φωτό)

Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου 2014, 14:46 / Ανανεώθηκε 2 Νοεμβρίου 2014, 14:46
Πράσινο δείπνο με μηνύματα (φωτό)
Facebook Twitter Whatsapp

Στο περιθώριο της συνδιάσκεψης της Δημοκρατικής Παράταξης οι πρώην και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ διοργάνωσαν ένα δείπνο θέλοντας να στείλουν τι άλλο από μήνυμα ενότητας. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο περιθώριο της συνδιάσκεψης της Δημοκρατικής Πράσινο δείπνο με μηνύματα οι πρώην και νυν βουλευτές του Πράσινο δείπνο με μηνύματα διοργάνωσαν ένα δείπνο θέλοντας να στείλουν τι άλλο από μήνυμα ενότητας. 
 
Τη διοργάνωση ανέλαβαν μεταξύ άλλων οι Θανάσης Δημητρακόπουλος, Γιάννης Γιαννακόπουλος, Φοίβος Ιωαννίδης, Βασίλης Γερανίδης και Γιάννης Δριβελέγκας, σε συνεργασία με τον Νίκο Σαλαγιάννη. Από το δείπνο δεν θα μπορούσε να λειπει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
 
Ο κ. Βενιζέλος ζήτησε ενεργοποίηση, συσπείρωση και συστράτευση παλαιών και νεότερων βουλευτών και στελεχών για την επίτευξη του στόχου που δεν αφορά, όπως είπε, την εκλογική επιβίωση ή εκλογική άνοδο ενός χώρου, αλλά, όπως συνέχισε, το σημαντικότερο είναι ότι «τα έφερε έτσι η μοίρα ώστε εμείς να είμαστε αυτοί που μπορούμε να προστατεύσουμε την ομαλή πορεία του τόπου, την έξοδο του από την κρίση, την επάνοδο στην κανονικότητα".
 
Τ.Α.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr