current views are: 1

3 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση09:52

Μαγκριώτης κατά Βενιζέλου και Μπίστη

Για το αδιέξοδο της Αθηναΐδας κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο facebook ο πρώην υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης. 

 

Δημοσίευση 09:52’
αρθρο-newpost

Για το αδιέξοδο της Αθηναΐδας κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο facebook ο πρώην υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης. 

 

Για το αδιέξοδο της Αθηναΐδας κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο facebook ο πρώην υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης

Όπως αναφέρει θεωρεί λάθος την σειρά των πραγμάτων και επιμένει πως θα πρέπει να προηγηθεί το συνέδριο και  ανασύνθεση του ΠΑΣΟΚ πριν από οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη. 

Αναλυτικά η ανάρτησή του: 

«Το Αδιέξοδο της Αθηναΐδας

Με την ολοκλήρωση της δευτερομιλιας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλου , εκ μέρους του προεδρειου της” Ε. Ο .Ε του συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης”, ο Νίκος Μπιστης ανακοίνωσε ότι γίνεται ομόφωνα αποδεκτος ο “οδικός χάρτης για το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης“.Τότε δηλωσα στον Νίκο , ότι υπήρξαν ομιλητές που είχαν διαφορετικές προτάσεις. Του τόνισα ότι εγώ στην παρέμβαση μου πρότεινα άλλο “οδικό χάρτη “και με διαφορετικό περιεχόμενο.
Πρέπει πρώτα να γίνει το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, για την ανασυνθεση του και μετά η διάσκεψη του εκλογικού σχήματος της Δημοκρατικής Παράταξης. Με το ΠΑΣΟΚ σε πολιτικη και οργανωτική καταστολή ,δεν μπορεί να υποστηριχτεί αξιόπιστα και αποτελεσματικα κανένα εκλογικό σχήμα. 
Τις προτάσεις μου αναλυτικά τις παρουσιάζω στον ιστοτοπο μου. 
Επειδή δεν διαφαίνεται , τόσο η σημερινή ηγεσία, όσο και οι προηγούμενες, να διαθέτουν την αναγκαία γενναιοδωρία και καθαρή σκέψη, πρέπει να υπάρξουν πρωτοβουλίες ανοικτές μελών και φίλων. Πρέπει να αλλάξει η αδιεξοδη πορεία» .


σχετικα αρθρα