current views are: 4

1 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση07:04

Θύμα… τρόλ η Μακρή με τον Τσακνή για την Κωνσταντοπούλου

Στην παγίδα… του τρολ έπεσε η υπουψήφια βουλευτής της Λαικής Ενότητας, Ραχήλ Μακρή στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου στα social media.

Δημοσίευση 07:04’
αρθρο-newpost

Στην παγίδα… του τρολ έπεσε η υπουψήφια βουλευτής της Λαικής Ενότητας, Ραχήλ Μακρή στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου στα social media.

Στην παγίδα… του τρολ έπεσε η υπουψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Ραχήλ Μακρή στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου στα social media.

Μετά το τέλος της συνέντευξης της κυρίας Κωνσταντοπούλου, η κυρία Μακρή, εξοργισμένη για την μη μετάδοσή της από την Κρατική Τηλεόραση επιτέθηκε στον Πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή, με αφορμή ανάρτηση στο Twitter από προφίλ «τρολ» του κ. Τσακνή, με το όνομα μάλιστα «Τσακής Διονύσης»

Η κυρία Μακρή (όπως και ο κ. Κριτσωτάκης που επίσης έπεσε θύμα του τρολ) σχολίασε σχετικά: «Από πότε κύριε Τσακνή παίρνετε εντολές από πολιτικούς για τη μετάδοση συνεντεύξεων; Από πότε φιμώνετε η άποψη πολιτικών με εντολές από δημόσια κανάλια που πληρώνει ο ελληνικός λαός».

Τις απαραίτητες διευκρινίσεις πάντως έδωσε η ΕΡΤ:

 Σχετικά με αναρτήσεις σε ιστολόγια για δήθεν διακοπή της μετάδοσης από την ΕΡΤ της συνέντευξης που παραχώρησε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ Α.Ε. επισημαίνει τα κάτωθι: Ο Πρόεδρος ΔΣ της ΕΡΤ Α.Ε. κύριος Διονύσης Τσακνής δεν διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Twitter ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Είναι λοιπόν αυτονόητο, ότι ο «συντάκτης» της «αποκλειστικής» αυτής είδησης χρησιμοποίησε έναν ψεύτικο λογαριασμό, χωρίς ασφαλώς να μπει στη διαδικασία να διασταυρώσει την «είδηση» ούτε να απευθυνθεί στη διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε., ώστε να λάβει αξιόπιστη ενημέρωση.


σχετικα αρθρα