current views are: 4

21 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση13:46

Το σχόλιο του Αντώναρου για την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία

Το δικό του σχόλιο για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκατίας αλλά και την επόμενη μέρα στο κόμμα μετά το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα έδωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος μέσω των social media.

Δημοσίευση 13:46’
αρθρο-newpost

Το δικό του σχόλιο για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκατίας αλλά και την επόμενη μέρα στο κόμμα μετά το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα έδωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος μέσω των social media.

Το δικό του σχόλιο για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκατίας αλλά και την επόμενη μέρα στο κόμμα μετά το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα έδωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος, μέσω των social media.

Μάλιστα ο κ. Αντώναρος εξέφρασε την πλήρη στηριξή του στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και άφησε αιχμές για ακροδεξιές φωνές στο κόμμα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Για να μη ξεχνάμε τι έγινε πριν λίγες μόλις εβδομάδες και να βάζουμε στη θέση τους τους κατ’ επάγγελμα παραπληροφορητές. Ο Βαγγέλης Μειμαράκης δεν ανέλαβε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά τις εκλογές της 25 Ιανουαρίου. Όχι βέβαια. Ηταν τότε που κάποιοι (οχι ένας – ηταν περισσότεροι οι πολιτικοί φωστήρες…) μιλούσαν για «αριστερή παρένθεση και ροκάνιζαν την επιρροή της μεγάλης κεντροδεξιάς παραταξης» που είχαν οδηγήσει με δική τους ευθύνη σε ιστορικά χαμηλά διατυπώνοντας κρυπτο-ακροδεξιές θέσεις που καμία θέση δεν έχουν διαχρονικά στο χώρο μας.

Και προσθέτει: «Όταν λοιπόν ο τότε πρόεδρος πήρε τη βραδιά του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου να πάει (επιτέλους) σπίτι του, είχαν οδηγήσει τον χώρο στα τάρταρα – εγώ τον λέω δημοσκοπικό πάτο. Στην έρευνα της Μέτρον που δημοσιεύθηκε στις 10 Ιουλίου στα ΝΕΑ η ΝΔ κατέγραφε εκλογική επιρροη 19,1%.

Αυτή την ταλαιπωρημένη απο τα κηρύγματα των ακροδεξιών παραφυάδων παρέλαβε ο Βαγγέλης. (Για να μη πούμε για την ώρα τι αλλό δεν παρελαβε….) Κι αυτη τη ΝΔ καταφερε να αναστυλώσει. Ας αφήσουν λοιπόν τα κολπάκια και τα ύπουλα μαχαιρώματα με στομωμένα μαχαίρια οι γνωστοί σώγαμπροι και κατα περίσταση αλεξιπτωτιστές».

Τέλος ο κ. Αντώναρος δεν παρέλειψε να αφήσει σκληρές αιχμές σημειώνοντας: «Καποιοι μας τον επέβαλαν, κάποια στιγμή απο το παράθυρο. Τώρα τα παράθυρα τα κρατάμε ασφαλισμένα. Κι ούτε τρυπούλα για να επανέλθει δεν υπάρχει. Ξεκάθαρα πράγματα».


σχετικα αρθρα