ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Μανιάτης - Μουμουλίδης στη Βουλή

του Παναγιώτη Τζαννετάτου - Δημοσίευση 15 Απριλίου 2016, 18:33 / Ανανεώθηκε 15 Απριλίου 2016, 18:37
Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Μανιάτης - Μουμουλίδης στη Βουλή
Facebook Twitter Whatsapp

Άγριο επεισόδιο, με χυδαίες εκφράσεις, στο περιστύλιο της Βουλής σημειώθηκε ανάμεσα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Μουμουλίδη. 

Άγριο επεισόδιο, με χυδαίες εκφράσεις, στο περιστύλιο της Βουλής σημειώθηκε ανάμεσα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Μουμουλίδη. Η κόντρα άρχισε από την αίθουσε της Ολομέλειας, με αφορμή ένταση που δημιουργήθηκε λόγω της διακοπής στην ομιλία της Φώφης Γεννηματά, αλλά συνεχίστηκε με... ευχές σεξουλικού περιεχομένου και "γαλλικά" έξω από τη Βουλή. 

Ένα "στραβοκοίταγμα" ήταν, κατά πληροφορίες, η αιτία να ξεσπάσει μεγάλος καβγάς ανάμεσα στους δύο βουλευτές. Όλα άρχισαν όταν κάποιος βουλευτής πλησίασε τον Πρωθυπουργό, την ώρα που μιλούσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, και τον απασχολούσε από την παρακολούθηση της ομιλίας της κυρίας Γεννηματά. Μάλιστα εκείνη στράγηκε κατά του συγκεκριμένου βουλευτή και του είπε: "Τώρα θα λύσετε όλα τα προβλήματα της περιφέρειάς σας; Λίγος σεβασμός, παρακαλώ".

Με αφορμή αυτό το γεγονός υπήρξε ένταση και οχλαγωγία από τα βουλευτικά έδρανα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Μανιάτης του ΠΑΣΟΚ πήγε να "υπερασπιστεί" τη συνάδελφό του Εύη Χριστοφιλοπούλου, σε μια αντιπαράθεση που είχε με τον κ. Μουμουλίδη. Τότε φαίνεται ότι τον κοίταξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης, με έντονο ύφος. 

Το επεισόδιο κορυφώθηκε, ωστόσο, έξω από την αίθουσα, στο περιστύλιο της Βουλής, όπου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον κ. Μανιάτη: «Εμένα δεν θα με ξανακοιτάξεις με αυτό τον τρόπο».

«Τι λες ρε μεγάλε που θα μας πεις και πώς θα κοιτάμε» αντέδρασε ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος.

«Ακους τι σου λέω; Τι κοιτάς; Με γουστάρεις και με κοιτάς με αυτό τον τρόπο;».

«Άντε ρε γαμ...» ήταν η απάντηση του κ. Μανιάτη.