ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ινδικό... ψάρι προβλέπει νίκη Τραμπ στις εκλογές (Βίντεο)

Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου 2016, 14:44 / Ανανεώθηκε 8 Νοεμβρίου 2016, 14:01
Ινδικό... ψάρι προβλέπει νίκη Τραμπ στις εκλογές (Βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Όλα τα όντα της φύσης φαίνονται πως συμμετέχουν με τον δικό τους... τρόπο στην σημερινή εκλογική διαδικασία στις ΗΠΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όλα τα όντα της φύσης φαίνονται πως συμμετέχουν με τον δικό τους... τρόπο στην σημερινή εκλογική διαδικασία στις ΗΠΑ.

Έτσι, μετά τον κινέζο πίθηκο, ήρθε σήμερα η σειρά ενός ψαριού «μέντιουμ» από την Ινδία να προβλέψει τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τρεις φορές ζητήθηκε από τον Τσανάκια τον 2ο, της οικογένειας των Flowerhorn και γαλήνιο ένοικο ενός ακουάριουμ στο Τσενάι της νότιας Ινδίας, να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις μικρές βάρκες με τροφή που καθεμιά τους έφερε τη φωτογραφία ενός εκ των δύο υποψηφίων για τον Λευκό Οίκο.

Και τις τρεις φορές, το πολύχρωμο ψάρι επέλεξε τον Ντόναλντ Τραμπ, αντί της Δημοκρατικής Χίλαρι Κλίντον που είναι το φαβορί στις δημοσκοπήσεις.

Μετά τον Πολ το Χταπόδι, που είχε καταφέρει να προβλέψει τα αποτελέσματα οκτώ διαδοχικών αγώνων του ποδοσφαιρικού Μουντιάλ 2010, ζώα που υποτίθεται πως έχουν το χάρισμα να προβλέπουν ερωτώνται τακτικά στις μεγάλες αθηλτικές διοργανώσεις ή τις εκλογές. Με μεγαλύτερη ή μικρότερη επιτυχία.

Ο προκάτοχος του Τσανάκια του 2ου είχε γίνει διάσημος προβλέποντας με ακρίβεια τα αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου και κρίκετ, υποστήριξαν οι ιδιοκτήτες του, μια μκο του Τσενάι.

Η «προφητεία» του Τσανάκια του 2ου συμβαδίζει εξάλλου με εκείνη που είχε κάνει το σαββατοκύριακο ο κινέζος γείτονάς του, ο πίθηκος Γκέντα.

Όταν του παρουσίασαν τις φιγούρες του Ντόναλντ Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον σε φυσικό μέγεθος στο πάρκο αναψυχής στο οποίο ζει, ο Γκέντα, «κατόπιν ωρίμου σκέψεως», πήγε και φίλησε στο στόμα τον ρεπουμπλικανό υποψήφιο.