ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Απαθανατίζεται» ο Τραμπ: Τρίμετρο ομοίωμά του σε τουριστικό μουσείο

Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου 2017, 20:09 / Ανανεώθηκε 17 Φεβρουαρίου 2017, 20:09
«Απαθανατίζεται» ο Τραμπ: Τρίμετρο ομοίωμά του σε τουριστικό μουσείο
Facebook Twitter Whatsapp

Ένα υπερμεγέθες ομοίωμα του Αμερικανού Προέδρου ετοιμάζεται εν όψει του καρναβαλιού στη Βραζιλία. Το ομοίωμα κατασκευάζεται, και μετά το καρναβάλι θα εκτίθεται, στο τουριστικό μουσείο της πόλης Ολίντα, στην επαρχία Περναμπούκο της Βραζιλίας. 

Ένα μεγάλο ομοίωμα του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζεται εν όψει του καρναβαλιού στη Βραζιλία. Η τρίμετρη κούκλα κατασκευάζεται, και μετά το καρναβάλι θα εκτίθεται, στο τουριστικό μουσείο της πόλης Ολίντα, στην επαρχία Περναμπούκο της Βραζιλίας.

Η ατραξιόν ονομάζεται «Πρεσβεία του Περναμπούκο των γιγαντιαίων ομοιωμάτων της Ολίντα» και περιλαμβάνει τεράστια ομοιώματα προσωπικοτήτων, από τους Μπητλς και σύγχρονους αστέρες του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου μέχρι τον Πάπα Φραγκίσκο και τον Σούπερμαν, σε μια πιο «λάτιν» εκδοχή του μουσείου κέρινων ομοιωμάτων της μαντάμ Τισσώ, στο Λονδίνο. Από την παρέλαση των διασήμων δεν μπορούσε να απουσιάζει φυσικά ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Το ομοίωμα του κ. Τραμπ θα προσφέρει τέρψη στα μάτια του φιλοθεάμονος κοινού και μετά τους εορτασμούς του καρναβαλιού, οπότε και θα επιστρέψει στη βάση του.

Εδώ η επίσημη ιστοσελίδα του μουσείου