ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η κυβέρνηση κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στην Νταλάρα

Δημοσίευση 6 Ιουνίου 2011, 21:50 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η κυβέρνηση κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στην Νταλάρα
Facebook Twitter Whatsapp

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, αναφέροντας ότι στα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά την ομιλία της Άννας Νταλάρα στου Ζωγράφου «πρωτοστάτησαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που προσπάθησαν να ματαιώσουν την κομματική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ».

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, αναφέροντας ότι στα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά την ομιλία της Άννας Νταλάρα στου Ζωγράφου «πρωτοστάτησαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που προσπάθησαν να ματαιώσουν την κομματική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ». «Στόχους είναι να βγουν κάποιοι από την πολιτική τους ανυπαρξία με ύβρεις» είπε και πρόσθεσε ότι «όλα αυτά γίνονται από ανθρώπους που δεν έχουν πάρει ούτε μία ψήφο από το λαό», δήλωσε ο κ. Πεταλωτής, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο Bήμα FM.

«Είναι στοχοποίηση που μπορεί να δημιουργήσει άλλες ενέργειες. Δεν δίνω σημασία, γιατί προέρχονται από απελπισμένους πολιτικά ανθρώπους. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από συνιστώσες που κάθε άλλο παρά με ειρηνικές διαθέσεις ενεργούν» πρόσθεσε.

Υπεθυμίζεται πως ένταση επικράτησε χθες το βράδυ έξω από το Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου, αφού διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν εκεί προκειμένου να αποδοκιμάσουν την υφυπουργό Εργασίας, Άννα Νταλάρα

Επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ των συγκεντρωμένων και αστυνομικών δυνάμενων με αποτέλεσμα να φυγαδευτεί με μοτοσυκλέτα η υφυπουργός.

Η κυρία Νταλάρα, επρόκειτο να μιλήσει εκεί, ωστόσοσημειώθηκαν επεισόδια από περίπου 100 άτομα, τα οποία πέταξαν πέτρες και μπουκάλια με νερό σε αστυνομικούς που είχαν αναπτυχθεί στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί από πέτρες.