ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Aγανακτισμένοι μπλόκαραν τον Σκανδαλίδη στη Χίο

Δημοσίευση 7 Ιουνίου 2011, 17:05 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Aγανακτισμένοι μπλόκαραν τον Σκανδαλίδη στη Χίο
Facebook Twitter Whatsapp
Αποκλεισμένος στο κτίριο της Νομαρχίας της Χίου έμεινε για αρκετή ώρα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Σκανδαλίδης από εξαγριωμένους κατοίκους του νησιού, όπου είχε προγραμματιστεί συνάτηση του υπουργού με τοπικούς φορείς.
Αποκλεισμένος στο κτίριο της Νομαρχίας της Χίου έμεινε για αρκετή ώρα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Σκανδαλίδης από εξαγριωμένους κατοίκους του νησιού, όπου είχε προγραμματιστεί συνάτηση του υπουργού με τοπικούς φορείς. Aρκετός κόσμος βρέθηκε σήμερα στην Πλατεία Βουνακίου στη Χίο περιμένοντας την άφιξη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Σκανδαλίδη, για να διαμαρτυρηθούν. Τα περισσότερα καταστήματα είναι κλείστα και οι καταστηματάρχες βρισκονται στην πλατεία μαζί με πλήθος κατοίκων. Ο δρόμος μπροστά απο την πρώην Νομαρχία Χίου παραμένει κλειστός μεχρι αυτή την ώρα, ενώ μεγάλη αστυνομική δύναμη έχει παραταχθεί έξω από το κτίριο της Νομαρχίας.

Αγανακτισμένοι πολίτες με κατσαρόλες στα χέρια φώναζαν συνθήματα κατά του κ. Σκανδαλίδη,  όπως «Λαέ πολέμα σου πίνουνε το αίμα», «Η χούντα δεν τελείωσε το '73».

Πάνω από 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στη Νομαρχία. Ο Σκανδαλίδης έφτασε 1 ώρα νωρίτερα απ' την προγραμματισμένη ώρα στη Νομαρχία και με μακό μπλουζάκι για να μη δίνει στόχο. Ωστόσο, οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες απέκλεισαν στο κτίριο τον κ. Σκανδαλίδη και τονιζουν οτι δεν θα αποχωρησουν μεχρι να φυγει ο υπουργός.