ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το σύνδρομο «Στρος Καν» χτυπάει την κυβέρνηση!

Δημοσίευση 7 Ιουνίου 2011, 17:48 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Το σύνδρομο «Στρος Καν» χτυπάει την κυβέρνηση!
Facebook Twitter Whatsapp
Όταν έγινε γνωστή η σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν στο Μέγαρο Μαξίμου έπεσε πανικός. Όχι, όμως, γιατί έχαναν ένα σύμμαχο. Αλλά γιατί ήρθαν στην επιφάνεια οι ανησυχίες τους για τους Έλληνες που έχουν το ίδιο πάθος μαζί του. Όχι φυσικά για τους ανώνυμους, αλλά για τους επώνυμους. Για… μέλη της κυβέρνησης!
Όταν έγινε γνωστή η σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν στο Μέγαρο Μαξίμου έπεσε πανικός. Όχι, όμως, γιατί έχαναν ένα σύμμαχο. Αλλά γιατί ήρθαν στην επιφάνεια οι ανησυχίες τους για τους Έλληνες που έχουν το ίδιο πάθος μαζί του. Όχι φυσικά για τους ανώνυμους, αλλά για τους επώνυμους. Για… μέλη της κυβέρνησης! Σύμφωνα με πληροφορίες οι Έλληνες D.S.K., για τους οποίους υπάρχουν ήδη «ενοχλήσεις» στα υψηλότερα κλιμάκια είναι… τρεις!

- Ο πρώτος είναι υπουργός που αγάπησε τη γραμματέα του!

- Ο δεύτερος είναι υφυπουργός που φαίνεται να αγαπά όλες τις κοπέλες της γραμματείας του.

- Και ο τρίτος είναι γενικός γραμματέας με τον οποίο γελούν όλες οι γυναίκες του υπουργείου του.


Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην κυβέρνηση το έχουν με τον πρώτο. Όχι γιατί είναι υπουργός, αλλά γιατί… το έμαθε η γυναίκα του. Δεν είναι εποχή για διαζύγια τώρα. Οι άλλοι δύο για την ώρα θεωρούνται «ακίνδυνοι», καθώς περιορίζονται σε φιλοφρονήσεις. Κάθε πρωί. Αν, βέβαια, απλώσουν χέρι θα τους κοπεί. Γιατί το Μέγαρο Μαξίμου έχει μάτια και αυτιά παντού…