ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Φόβοι στο ΠΑΣΟΚ για τις διαρροές στην ψηφοφορία

Δημοσίευση 8 Ιουνίου 2011, 10:49 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Φόβοι στο ΠΑΣΟΚ για τις διαρροές στην ψηφοφορία
Facebook Twitter Whatsapp
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους εκτιμούν ότι 153 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα υπερψηφίσουν τελικά το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα όταν αυτό θα έρθει προς ψήφιση στην Βουλή.
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους εκτιμούν ότι 153 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα υπερψηφίσουν τελικά το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα όταν αυτό θα έρθει προς ψήφιση στην Βουλή. Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή του Νewpost.gr το δίδυμο Αθανασάκης-Καρχιμάκης με την βοήθεια του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας κ. Έξαρχου έχουν ενημερώσει το Μέγαρο Μάξιμου ότι στην ψηφοφορία υπολογίζουν ότι θα υπάρξουν μόνο 3 διαρροές από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ την συσσωρευμένη δυσαρέσκεια για το πρόγραμμα σταθερότητας.

Την παραπάνω πληροφορία διέρρευσε υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ το οποίο γνωρίζει τα ενδότερα της κοινοβουλευτικής ομάδας και ο οποίος θεωρεί ότι η πολιτική επιβίωση των βουλευτών θα είναι ο καταλυτικός παράγοντας που θα μετρήσει την ύστατη στιγμή.

Η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ  έχει μετρήσει τα κουκιά και εκτιμά ότι η κίνηση των "16" -και όσοι φλερτάρουν μαζί τους - δεν θα είναι συμπαγής στην διαδικασία της ψηφοφορίας.