ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εύσημα Νικήτα στην «αντίσταση» Σαμαρά

Δημοσίευση 9 Ιουνίου 2011, 13:30 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Εύσημα Νικήτα στην «αντίσταση» Σαμαρά
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Νικήτας Κακλαμάνης μπορεί κατα καιρούς να έχει συγκρουστεί με τον Αντώνη Σαμαρά ωστόσο φαίνεται πως αυτή την περίοδο τον χτύπησαν τα βέλη του πολιτικού έρωτα με τον πρόεδρο της ΝΔ. Δεν ξέρουμε αν ο έρωτας είναι αμοιβαίος πάντως ο τέως δήμαρχος με αφορμή την ευρωπαϊκή περιοδεία του κ.Σαμαρά εξέδωσε ανακοίνωση πλήρους στήριξής του.
Ο Νικήτας Κακλαμάνης μπορεί κατα καιρούς να έχει συγκρουστεί με τον Αντώνη Σαμαρά ωστόσο φαίνεται πως αυτή την περίοδο τον χτύπησαν τα βέλη του πολιτικού έρωτα με τον πρόεδρο της ΝΔ. Δεν ξέρουμε αν ο έρωτας είναι αμοιβαίος πάντως ο τέως δήμαρχος με αφορμή την ευρωπαϊκή περιοδεία του κ.Σαμαρά εξέδωσε ανακοίνωση πλήρους στήριξής του. Δείτε λοιπόν τι λέει:

«Αυτοί που μετέτρεψαν την Ευρώπη από Ένωση των λαών, της αλληλεγγύης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολυγλωσσίας και του πολιτισμού, σε μια Ευρώπη των τραπεζών, των κερδοσκόπων και των στρατηγών (είναι αυτοί που ζήτησαν από τον Αντώνη Σαμαρά πλήρη «υποταγή» στις τραγικές, διαχρονικά, πολιτικές τους, που στην Ελλάδα εκφράζονται από την «κυβέρνηση του Μνημονίου».
Ορθώς ο Αντώνης Σαμαράς αντιστάθηκε, ορθώς η πλειοψηφία του λαού αντιστέκεται, με ευπρέπεια και σοβαρότητα, κάτι που, ωστόσο, κινδυνεύει από ακραίες ενέργειες κάποιων ολίγων, που έχουν άλλους στόχους»