ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Νεότερα από το twitter:Τώρα το διάγγελμα του πρωθυπουργού

Δημοσίευση 10 Ιουνίου 2011, 16:27 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νεότερα από το twitter:Τώρα το διάγγελμα του πρωθυπουργού
Facebook Twitter Whatsapp
Απίστευτο και όμως «ελληνικό»... Γνωρίζαμε ότι ο κ. Παπανδρέου έχει άριστες σχέσεις με την τεχνολογία- άλλωστε δεν αποχωρίζεται ποτέ το iPad του- αλλά δεν περιμέναμε και επίσημη ανακοίνωση μέσω Twitter για το επικείμενο διάγγελμα!
Απίστευτο και όμως «ελληνικό»... Γνωρίζαμε ότι ο κ. Παπανδρέου έχει άριστες σχέσεις με την τεχνολογία- άλλωστε δεν αποχωρίζεται ποτέ το iPad του- αλλά δεν περιμέναμε και επίσημη ανακοίνωση μέσω Twitter για το επικείμενο διάγγελμα! Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως θα κάνει τη δήλωση από το Μέγαρο Μαξίμου μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Είχε προηγηθεί μια «προειδοποίηση»: «Δήλωση, σε λίγη ώρα, από το Μέγαρο Μαξίμου.»

Πολύ νωρίτερα, ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε λίγο μετά τις 15:30 ότι το διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό θα καθυστερήσει.

Πιο συγκεκριμένα, στο λογαριασμό του πρωθυπουργού έγινε η ακόλουθη ανάρτηση:

«Λόγω αλλαγών στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού, η δήλωσή του από το Μέγαρο Μαξίμου θα καθυστερήσει. Θα σας ενημερώσουμε μέσω σχετικού Tweet».

Άγνωστο παραμένει αν η ομιλία του πρωθυπουργού μεταδίδεται απευθείας ή είναι μαγνητοσκοπημένη αφού ο κ. Παπανδρέου είχε μαγνητοσκοπήσει μια ακόμη δήλωση αμέσως μετά τη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών.