ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δύο βουλευτές ρωτάνε αν ο Δρούτσας είναι... αυστριακός

Δημοσίευση 14 Ιουνίου 2011, 12:05 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δύο βουλευτές ρωτάνε αν ο Δρούτσας είναι... αυστριακός
Facebook Twitter Whatsapp
Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κύριοι Ευάγγελος Αντώναρος και Γρηγόρης Αποστολάκος έβαλαν στο μάτι τον υπουργό Εξωτερικών κ. Δρούτσα μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του για τους μισθούς και τα αυτοκίνητα των βουλευτών.
Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κύριοι Ευάγγελος Αντώναρος και Γρηγόρης Αποστολάκος έβαλαν στο μάτι τον υπουργό Εξωτερικών κ. Δρούτσα μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του για τους μισθούς και τα αυτοκίνητα των βουλευτών. Κάθισαν λοιπόν και συνέταξαν ερώτηση στην οποία, μεταξύ άλλων, ζητάνε να μάθουν επισήμως αν ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας έχει ή όχι αυστριακή υπηκοότητα. Μάλιστα σε κάποιο σημείο της ερώτησης έμαθα ότι αποκαλούν τον κ. Δρούτσα.... Μέτερνιχ! Η ερώτηση όμως δεν έφτασε ποτέ στο προεδρείο της Βουλής και ως εκ τούτου οι δύο βουλευτές δεν έχουν ακόμα λάβει απάντηση. Φημολογείται δε ότι την ερώτηση δεν την προώθησε συνειδητά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Τασούλας.
Ο οποίος τα μάσαγε όταν οι δύο ενδιαφερόμενοι τον ρώτησαν... Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι θα γίνει με την ερώτηση ή αν ο κ. Δημήτρης Δρούτσας είναι Αυστριακός.
Εκείνο που έμαθα και είναι απολύτως διασταυρωμένο είναι ότι όταν κ. Δρούτσας επισκέφθηκε προσφάτως το Άγιο Ορος μίλησε στον Ιερό Ναό Παναγίας «Αξιον Εστί» διαβάζοντας τον λόγο του από iPad! Φυσικά, όταν το είδαν οι καλόγεροι παρέδωσαν... πνεύμα!


Από τη στήλη «Φανούριος», «Πρώτο Θέμα»