ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τί έλεγε το ζώδιο του Γιώργου για την Τετάρτη...

Δημοσίευση 15 Ιουνίου 2011, 19:52 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τί έλεγε το ζώδιο του Γιώργου για την Τετάρτη...
Facebook Twitter Whatsapp
Ούτε τα άστρα δεν είχε σήμερα με το μέρος του ο πρωθυπουργός. Από τη μία η ολική έκλειψη Σελήνης που θα γίνει απόψε και από την άλλη οι προβλέψεις για το ωροσκόπιό του, που έπεσαν διάνα... Ο λόγος για τον «Δίδυμο»- στο ζώδιο- Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος τα βρήκε «μπαστούνια» και... στην αστρολογία και στη πολιτική.
Ούτε τα άστρα δεν είχε σήμερα με το μέρος του ο πρωθυπουργός. Από τη μία η ολική έκλειψη Σελήνης που θα γίνει απόψε και από την άλλη οι προβλέψεις για το ωροσκόπιό του, που έπεσαν διάνα... Ο λόγος για τον «Δίδυμο»- στο ζώδιο- Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος τα βρήκε «μπαστούνια» και... στην αστρολογία και στη πολιτική. Αναλυτικά οι προβλέψεις του ζωδίου του για σήμερα:

«Σήμερα το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ίντριγκες, συκοφαντίες και παρασκηνιακές καταστάσεις στα επαγγελματικά σας. Η σεληνιακή έκλειψη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη σε προειδοποιεί να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό. Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει σήμερα να αντιμετωπίσεις μία πρόκληση που έρχεται από το παρελθόν σου και έχει να κάνει με την αυτοεκτίμησή σου. Είτε πρόκειται για καινούριες ιδέες που πρέπει να υιοθετήσεις είτε για γεγονότα που συνέβησαν στο μακρινό παρελθόν, πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου γιατί μόνο το ένστικτο δεν φτάνει. Αυτή τη στιγμή μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Aρκεί να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις».


Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός έχει τα γενέθλιά του αύριο, Πέμπτη. Για να δούμε εάν τα άστρα θα είναι ευνοϊκότερα για τον κ. Παπανδρέου.