ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δείπνο του Γιώργου με την Αριάνα Χάφινγκτον

Δημοσίευση 25 Ιουνίου 2011, 09:23 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δείπνο του Γιώργου με την Αριάνα Χάφινγκτον
Facebook Twitter Whatsapp
Λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα Αριάνα Χάφινγκτον «μαρτύρησε» στο Τwitter ότι συνέφαγε σε εστιατόριο της Κηφισιάς μαζί με τον έλληνα πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.
Λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα Αριάνα Χάφινγκτον «μαρτύρησε» στο Τwitter ότι συνέφαγε σε εστιατόριο της Κηφισιάς μαζί με τον έλληνα πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου. Φυσικά δεν ήταν μόνοι τους, αφού στο τραπέζι έδωσαν το παρών και η Άντα Παπανδρέου, καθώς και η αδερφή της κ. Χάφινγκτον, Aγάπη. Η ελληνικής καταγωγής δημιουργός του μπλογκ ΗuffingtonPost ανέφερε στο tweet της το οποίο συνοδευόταν και από φωτογραφία: «Δείπνο στην Κηφισιά με τον έλληνα πρωθυπουργό, τη σύζυγό του και την αδερφή μου, Αγάπη».

Σημειώνεται ότι η διάσημη κ. Χάφινγκτον, βρίσκεται στην Αθήνα με αφορμή την έναρξη των Special Olympics. Σε άλλες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει, εμφανίζεται στην πλατεία Συντάγματος δίπλα από τους «Αγανακτισμένους», όπως και σε εκδήλωση, δίπλα από τη σύζυγο του αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν.

Η βραδιά, πάντως, θα πρέπει να ήταν πολύ ευχάριστη, αν κρίνουμε από τα πλατιά χαμόγελα που σχηματίζονται στη φωτογραφία....


Β.Β.
Ακολουθήστε το Νewpost.gr στο Τwitter