ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αποδοκίμασαν τον Κουκουλόπουλο στην Πτολεμαΐδα

Δημοσίευση 26 Ιουνίου 2011, 15:49 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αποδοκίμασαν τον Κουκουλόπουλο στην Πτολεμαΐδα
Facebook Twitter Whatsapp
Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν πολλοί από τους θεατές στο Δημοτικό στάδιο της Πτολεμαΐδας (στη διάρκεια της Πανελλήνιας εκδήλωσης για το 4ο αντάμωμα Θρακικών Πολιτιστικών Συλλόγων), το Βουλευτή Νομού Κοζάνης και Υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο.
Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν πολλοί από τους θεατές στο Δημοτικό στάδιο της Πτολεμαΐδας (στη διάρκεια της Πανελλήνιας εκδήλωσης για το 4ο αντάμωμα Θρακικών Πολιτιστικών Συλλόγων), το Βουλευτή Νομού Κοζάνης και Υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο. Μόλις ο Πάρις Κουκουλόπουλος προσφωνήθηκε (ως υφυπουργός της κυβέρνησης) από τους διοργανωτές υπήρξαν αποδοκιμασίες από μερίδα θεατών οι οποίες ακούστηκαν και λίγο αργότερα όταν ο Βουλευτής Κοζάνης ανέβηκε στο βήμα να χαιρετήσει και να βραβεύσει τον τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης επίσης και οι Βουλευτές, Αλέξανδρος Αθανασιάδης και Μιχάλης Παπαδόπουλος, οι οποίοι δέχθηκαν και αυτοί τις αποδοκιμασίες του πλήθους αλλά όχι τόσο έντονα, όσο ο υφυπουργός Εσωτερικών.Πηγή: kozanimedia.gr