ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Ντόρα παίζει τον... παπά με το Μεσοπρόθεσμο

Δημοσίευση 27 Ιουνίου 2011, 16:03 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η Ντόρα παίζει τον... παπά με το Μεσοπρόθεσμο
Facebook Twitter Whatsapp
Δεν είναι μόνον τα μεγάλα κόμματα που έχουν τα βάσανά τους. Και οι μικροί, δεν πάνε πίσω- δείτε ως παράδειγμα τη νεοσύστατη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.
Δεν είναι μόνον τα μεγάλα κόμματα που έχουν τα βάσανά τους. Και οι μικροί, δεν πάνε πίσω- δείτε ως παράδειγμα τη νεοσύστατη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη. Η ίδια (η Ντόρα) δείχνει ότι δεν έχει αποφασίσει τις ακριβώς θα ψηφίσει το απόγευμα της Τετάρτης για το Μεσοπρόθεσμο. Για τον λόγο αυτό εξάλλου, όπως λέγεται, έχει ζητήσει εν λευκώ εξουσιοδότηση για να αποφασίσει την τελευταία στιγμή.
Ωστόσο, ο Κώστας Κιλτίδης εμφανίζεται διατεθειμένος να μην υπερψηφίσει και φτάνει μέχρι του να δηλώσει απλά την παρουσία του.

Από την άλλη, οι φιλελεύθεροι οι οποίοι περιστοιχίζουν τη Ντόρα, τάσσονται υπέρ του να υπερψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο και με τον τρόπο αυτό να καταδειχτεί η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα της ΔΗΣΥ, σε αντίθεση με την πολιτική της ΝΔ που δεν έχει- κατά τη γνώμη τους αυτά τα χαρακτηριστικά. Οι φιλελεύθεροι όμως δεν ψηφίζουν, ενώ ο Κιλτίδης ναι.

Η αλήθεια είναι ότι αν η Ντόρα ψηφίσει, εύκολα θα θεωρηθεί δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ- έχει βλέπετε ψηφίσει και το Μνημόνιο, όπως ο Καρατζαφέρης. Από την άλλη, αν δεν ψηφίσει, θα κατηγορηθεί ότι γίνεται ουρά του Σαμαρά.
Σημειώνουμε ότι η Έλσα Παπαδημητρίου, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, κάτι που αν κάνει θα την οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στη ΔΗΣΥ της φίλης της Ντόρας, η οποία δεν έχει αποφασίσει, αν και ο πιστός στρατιώτης Κιλτίδης έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Μύλος...
Ίσως θα πρέπει να παίξει τον... παπά.