ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Έσπασε η καρέκλα και έπεσε η Ντόρα

Δημοσίευση 28 Ιουνίου 2011, 11:07 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έσπασε η καρέκλα και έπεσε η Ντόρα
Facebook Twitter Whatsapp
Με απρόοπτα ξεκίνησε η συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για τον Εφαρμοστικό νόμο. Η Ντόρα Μπακογιάννη μπήκε στη αίθουσα και πήγε να καθίσει στη θέση τη αλλά η καρέκλα υποχώρησε και η κ.Μπακογιάννη βρέθηκε στο έδαφος.
Με απρόοπτα ξεκίνησε η συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για τον Εφαρμοστικό νόμο. Η Ντόρα Μπακογιάννη μπήκε στη αίθουσα και πήγε να καθίσει στη θέση τη αλλά η καρέκλα υποχώρησε και η κ.Μπακογιάννη βρέθηκε στο έδαφος. Η συνεδρίαση διεκόπη και όλοι οι βουλευτές έσπευσαν να βοηθήσουν την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Η  κ.Μπακογιάννη δεν χτύπησε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος που ήταν παρών για να χαλαρώσει την ατμόσφαιρα θυμήθηκε ότι στη συγκεκριμένη αίθουσα παλιά συνεδρίαζε το Συμβούλιο της Επικράτειας και ο ίδιος καθόταν στα καθίσματα που ήταν ακόμα πιο άβολα ως δικηγορος.

«Μήπως καθόσασταν στο κάθισμα της κ.Μπακογιάννη και γ'ιαυτό ήταν επιβαρυμένο και έσπασε τώρα;» ρώτησε ένας βουλευτής χαμογελώντας. «'Οχι όχι καθόμουν πιο πίσω» απάντησε χαμογελώντας ενώ άλλοι βουλευτές άρχισαν τα πειράγματα ότι η πτώση ήταν δάχτυλος... Σαμαρά για να μην ψηφίσει η κ.Μπακογιάννη το Μεσοπρόθεσμο.