ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μάζεψε τον συνεργάτη σου κ. Κεγκέρογλου!

Δημοσίευση 28 Ιουνίου 2011, 11:38 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μάζεψε τον συνεργάτη σου κ. Κεγκέρογλου!
Facebook Twitter Whatsapp
Αυτό που γνωρίζουμε, ή μάλλον μπορούμε να καταλάβουμε, είναι ότι όταν ένας υπουργός ή υφυπουργός προσλαμβάνει έναν επιστημονικό συνεργάτη το πράττει προκειμένου να τον ενημερώνει για συγκεκριμένα ζητήματα επιστημονικού χαρακτήρα.
Αυτό που γνωρίζουμε, ή μάλλον μπορούμε να καταλάβουμε, είναι ότι όταν ένας υπουργός ή υφυπουργός προσλαμβάνει έναν επιστημονικό συνεργάτη το πράττει προκειμένου να τον ενημερώνει για συγκεκριμένα ζητήματα επιστημονικού χαρακτήρα. Δεν ξέραμε όμως οτι ένας επιστημονικός συνεργάτης ο οποίος μάλιστα έχει προσληφθεί μέσω της Βουλής έχει αναλάβει τον ρόλο του...οχετού! Έλα όμως που το μάθαμε και αυτό. Επιστημονικός συνεργάτης του κ. Κεγκέρογλου βρέθηκε με φίλους και γνωστούς σε καφενείο. Έβριζε και συκοφαντούσε με εντελώς ανάρμοστο τρόπο τόσο τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή όσο και πρώην Υπουργούς. Και μάλιστα με το κύρος που νόμιζε ο ανόητος οτι του προσδίδει η ρουσφετολογική του θέση έλεγε και.... αποκλειστικές πληροφορίες για ρεμούλες και άλλα τέτοια. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να μιλάει και για διορισμούς επί Νέας Δημοκρατίας όταν ο ίδιος είναι ήδη διορισμένος στην Βουλή!!!

Νομίζουμε οτι ο κ. Κεγκέρογλου έχει υποχρέωση να τον μαζέψει γιατί μπορεί σε πρώτη φάση να μην γράφουμε το όνομα τους αλλά είναι βέβαιο οτι εάν δεν λυθεί το πρόβλημα θα το αποκαλύψουμε.

Π.Ρ