ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αποδοκίμασαν τον Πρωτόπαπα την ώρα του φαγητού

Δημοσίευση 7 Ιουλίου 2011, 09:31 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αποδοκίμασαν τον Πρωτόπαπα την ώρα του φαγητού
Facebook Twitter Whatsapp
Νέο αποδέκτη της αγανάκτησης των πολιτών αποτέλεσε χθές το βράδυ και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες πέτυχαν τον Χρήστο Πρωτόπαπα την ώρα του φαγητού.
Νέο αποδέκτη της αγανάκτησης των πολιτών αποτέλεσε χθές το βράδυ και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες πέτυχαν τον Χρήστο Πρωτόπαπα την ώρα του φαγητού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Πρωτόπαπας συνέτρωγε με την παρέα του σε ταβέρνα στην περιοχή Μελισσίων, όπου και έγινε αντιληπτός από πελάτες.

Τότε ομάδα περίπου 15 ατόμων άρχισε μία έντονη φραστική επίθεση εναντίον του με αποδοκιμασίες για την κυβερνητική πολιτική και την οικονομική κρίση.

Όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε, μιλώντας στο Mega σήμερα το πρωί, δέχθηκε τα παράπονα παρέας 15 νεαρών, σε ταβέρνα στα Μελίσσια. Οι νεαροί μόλις τον είδαν να μπαίνει και να κάθεται με την παρέα του κατευθύνθηκαν προς την πλευρά του για να εκφράσουν την αγανάκτηση τους.

«Ήταν καμιά 15αριά παιδιά της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Μου είπαν ότι δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθαν στο τραπέζι και διαμαρτυρήθηκαν για τα επεισόδια στην πορεία» είπε ο κ. Πρωτόπαπας στο Mega και συνέχισε:

«Ήμασταν όρθιοι για μιάμιση ώρα. Καταλαβαίνετε ότι και φωνή θα ανεβάσεις, όταν μιλάς με 15 άτομα και φωνή θα κατεβάσεις. Είναι από τα παιδιά που είναι στις πορείες και τις συγκεντρώσεις».