ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με τη βία πήγαν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο Κέντρο Υγείας της Πάρου!

Δημοσίευση 17 Ιουλίου 2011, 13:26 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Με τη βία πήγαν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο Κέντρο Υγείας της Πάρου!
Facebook Twitter Whatsapp
Μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής, ήταν ικανή να ξεσηκώσει πολίτες από τη Πάρο. Η άφιξη του βουλευτή Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπαμανώλη στο λιμάνι της Παροικίας χθες στις 14.45 με το πλοίο «Αίολος Κεντέρης», έδωσε αφορμή σε πολίτες να συγκεντρωθούν στο λιμάνι και να σηκώσουν πανό που έγραφε «Ώρα να φύγετε από εδώ - Προδότες» και να πάρουν «με το ζόρι» μαζί τους τον βουλευτή στο Κέντρο Υγείας για «εξηγήσεις»!
Μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής, ήταν ικανή να ξεσηκώσει πολίτες από τη Πάρο. Η άφιξη του βουλευτή Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπαμανώλη στο λιμάνι της Παροικίας χθες στις 14.45 με το πλοίο «Αίολος Κεντέρης», έδωσε αφορμή σε πολίτες να συγκεντρωθούν στο λιμάνι και να σηκώσουν πανό που έγραφε «Ώρα να φύγετε από εδώ - Προδότες» και να πάρουν «με το ζόρι» μαζί τους τον βουλευτή στο Κέντρο Υγείας για «εξηγήσεις»! Την ώρα που ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έφτασε στη πύλη, άνοιξαν μαζί του διάλογο φωνάζοντας του συνθήματα για την στάση του στη ψηφοφορία της βουλής. Ισχυρή αστυνομική δύναμη για τα δεδομένα του νησιού  προστάτεψε τον βουλευτή που όμως εξαναγκάστηκε να σταματήσει. Οι Παριανοί τον υποχρέωσαν να τους ακολουθήσει στο Κέντρο Υγείας, όπου πάντα υπό τη προστασία της Αστυνομίας ακολούθησε έντονος διάλογος.

Ορισμένοι ήταν αρκετά επιθετικοί, ενώ απειλήθηκε με σύλληψη ένας νεαρός που από το μηχανάκι του εξαπέλυσε απειλές κατά του Γ. Παπαμανώλη. Για μία ώρα ο βουλευτής προσπαθούσε να εξηγήσει τη στάση του στη βουλή, ενώ το πρόβλημα του Κέντρου Υγείας ήταν αιτία για εντάσεις ανάμεσα σε αυτόν και διαμαρτυρομένους. Ο Γ. Παπαμανώλης υποστήριξε ότι δεν ήξερε Τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας, παρόλο που τον Μάρτιο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ήταν παρών.

Για το μνημόνιο έριξε τα βάρη στις προηγούμενες κυβερνήσεις, ενώ άκουγε με υπομονή ορισμένους που τον αποκαλούσαν «προδότη» «ανεπιθύμητο» και «ανθέλληνα» και ήταν αρκετά επιθετικοί.

Ύστερα από μία ώρα ο βουλευτής πάντα με τη συνοδεία της Αστυνομίας αποχώρησε.
Πηγή: kepparou.blogspot.com