ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Επιμένει ο Πεταλωτής

Δημοσίευση 20 Ιουλίου 2011, 12:38 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Επιμένει ο Πεταλωτής
Facebook Twitter Whatsapp
Για μια πιο επιθετική πολιτική της χώρας μας στις συζητήσεις με την Ε.Ε. έκανε λόγο ο Γιώργος Πεταλωτής σε συνεντευξή του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. Όπως δήλωσε, «Σε αυτή τη φάση επειδή τα περιθώρια να αντιληφθεί επιτέλους η ΕΕ το μεγάλο πρόβλημα της χώρας μας είναι πολύ στενά, θα πρέπει όλοι να είμαστε σκληροί».
Για μια πιο επιθετική πολιτική της χώρας μας στις συζητήσεις με την Ε.Ε. έκανε λόγο ο Γιώργος Πεταλωτής σε συνεντευξή του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. Όπως δήλωσε, «Σε αυτή τη φάση επειδή τα περιθώρια να αντιληφθεί επιτέλους η ΕΕ το μεγάλο πρόβλημα της χώρας μας είναι πολύ στενά, θα πρέπει όλοι να είμαστε σκληροί». Ωστόσο, ο κ. Πεταλωτής φαίνεται ότι βρίσκει «αγκάθι» την στάση της ΝΔ στο θέμα της συναίνεσης και την στάση της Ελλάδας και άφησε με... τρόπο «καρφιά» εναντίον του Αντώνη Σαμαρά. «Είναι εθνικά επιβεβλημένο να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν με ευρύτερες συναινέσεις. Φαίνεται δυστυχώς ότι η ΝΔ δεν το αντιλαμβάνεται μια φορα» εξήγησε.

Μάλλον ο κ. Πεταλωτής δυσκολεύεται να αποβάλει την συνήθεια του... κυβερνητικού εκπροσώπου και επιμένει σε δηλώσεις αυστηρής κυβερνητικής γραμμής.