ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο ΛΑ.ΟΣ. και η Χρυσή Αυγή στο μανιφέστο του σφαγέα της Νορβηγίας

Δημοσίευση 25 Ιουλίου 2011, 15:48 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο ΛΑ.ΟΣ. και η Χρυσή Αυγή στο μανιφέστο του σφαγέα της Νορβηγίας
Facebook Twitter Whatsapp
Αναφορά στα κόμματα, στα κινήματα και στα έντυπα της Άκρας Δεξιάς ανά ευρωπαϊκή χώρα, με τα οποία μοιράζεται κοινές αρχές, κάνει στο μανιφέστο του ο 32χρονος ακροδεξιός, Αντερς Μπέριγκ Μπρέιβικ, που σκόρπισε το θάνατο στη Νορβηγία.
Αναφορά στα κόμματα, στα κινήματα και στα έντυπα της Άκρας Δεξιάς ανά ευρωπαϊκή χώρα, με τα οποία μοιράζεται κοινές αρχές, κάνει στο μανιφέστο του ο 32χρονος ακροδεξιός, Αντερς Μπέριγκ Μπρέιβικ, που σκόρπισε το θάνατο στη Νορβηγία. Ανάμεσα σε αυτά, στο μανιφέστο των 1.500 σελίδων, βρίσκονται ο ΛΑ.Ο.Σ. και η Χρυσή Αυγή.

Στη σελίδα 1.245 του μανιφέστου, ο Μπρέιβικ αναφέρει την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, την «Αντεπίθεση», την εφημερίδα «Ελληνικές Γραμμές», την Πατριωτική Συμμαχία η οποία σταμάτησε τη λειτουργία της το 2007 και την εφημερίδα/ιστοσελίδα της, τον «Ελεύθερο κόσμο».

Ο Μπρέιβικ αναγράφει δίπλα από τα ονόματα των κινημάτων και των εντύπων και τις διαδικτυακές τους διευθύνσεις, καθώς και τις ιδεολογικές γραμμές τις οποίες θεωρεί ο Μπρέιβικ ότι «μοιράζονται».

Σχετικό θέμα: Νορβηγία: Ενώπιον της δικαιοσύνης ο δράστης - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις της τραγωδίας


Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr