ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Ντόρα πιστεύει ότι θα γλιτώσει την... αποχώρηση

Δημοσίευση 27 Ιουλίου 2011, 15:12 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η Ντόρα πιστεύει ότι θα γλιτώσει την... αποχώρηση
Facebook Twitter Whatsapp
Από τη μία αποχωρεί από την πολιτική σκηνή εάν δεν εκλεγεί κι από την άλλη θα είναι η έκπληξη στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση... Η Ντόρα Μπακογιάννη μοιάζει να μπερδεύτηκε, ξαφνικά. Ίσως φταίνε τα χαμηλά ποσοστά που συγκεντρώνει η Δημοκρατική Συμμαχία στις δημοσκοπήσεις ή ίσως την ευθύνη του ξαφνικού αυτού ''βραχυκυκλώματος'' να τη φέρουν οι ζέστες που έπιασαν για τα καλά. Ή μήπως η κα Μπακογιάννη βιάζεται να αποχωρήσει από τη Βουλή;
Από τη μία αποχωρεί από την πολιτική σκηνή εάν δεν εκλεγεί κι από την άλλη θα είναι η έκπληξη στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση... Η Ντόρα Μπακογιάννη μοιάζει να μπερδεύτηκε, ξαφνικά. Ίσως φταίνε τα χαμηλά ποσοστά που συγκεντρώνει η Δημοκρατική Συμμαχία στις δημοσκοπήσεις ή ίσως την ευθύνη του ξαφνικού αυτού ''βραχυκυκλώματος'' να τη φέρουν οι ζέστες που έπιασαν για τα καλά. Ή μήπως η κα Μπακογιάννη βιάζεται να αποχωρήσει από τη Βουλή; Σήμερα σε συνέντευξη της στο ραδιόφωνο του Flash επανέλαβε την ατάκα «αποχωρώ εάν δεν εκλεγώ» και διερωτήθηκε «γιατί δημιουργήθηκε τέτοια αίσθηση, αφού ένας πολιτικός κρίνεται πάντοτε από το λαό».

Μάλιστα διευκρίνισε ότι η ίδια δε θα συμμετείχε στη Βουλή ως προσωπικότητα εάν το κόμμα της δεν κατάφερνε να συγκεντρώσει το πολυπόθητο 3% - το εισιτήριο δηλαδή για την είσοδο στη Βουλή.

Η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας ισχυρίζεται ότι είπε το απολύτως αυτονόητο και δήλωσε η πιο αισιόδοξη μέσα στη Συμμαχία αφού πιστεύει ότι στις επόμενες εκλογές λόγω των ποσοστών που το κόμμα θα πάρει θα είναι η έκπληξη. Και φυσικά πιστεύει ότι θα υπάρξουν εκλογές γιατί όπως σημείωσε «Στην Ελλάδα ζούμε».

Ομολογουμένως με ενδιαφέρον αναμένεται να δούμε εάν θα κάνει κωλοτούμπες ή εάν όντως θα γίνουν όλα όσα λεέι για κάθε ενδεχόμενο που παρουσιάζει. ..


Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr