ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο αντιπρόεδρος που ήταν απλά… αμπελουργός

Δημοσίευση 29 Ιουλίου 2011, 07:37 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο αντιπρόεδρος που ήταν απλά… αμπελουργός
Facebook Twitter Whatsapp
Πριν από τον ανασχηματισμό, οι περισσότεροι στο ΠΑΣΟΚ πίστευαν ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα βρισκόταν εκτός κυβερνητικού σχήματος. Έπεσαν έξω, ο αντιπρόεδρος παρέμεινε στη θέση του. Ή μάλλον περίπου στη θέση του.
Πριν από τον ανασχηματισμό, οι περισσότεροι στο ΠΑΣΟΚ πίστευαν ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα βρισκόταν εκτός κυβερνητικού σχήματος. Έπεσαν έξω, ο αντιπρόεδρος παρέμεινε στη θέση του. Ή μάλλον περίπου στη θέση του. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μπορεί να διατήρησε τον τίτλο του αντιπροέδρου, αλλά βρέθηκε εκτός της Κυβερνητικής επιτροπής, στην οποία μετείχε ο έτερος αντιπρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος. Η δικαιολογία που δόθηκε ήταν ότι οι αντιπρόεδροι δεν μετέχουν στην Κυβερνητική επιτροπή, μετέχουν υπουργοί- ο Βενιζέλος είναι και υπουργός οικονομικών.

Έκτοτε ο Πάγκαλος βρέθηκε σε δεύτερη μοίρα. Έκανε βεβαίως κάποιες δηλώσεις που προκάλεσαν θόρυβο, αυτό το κάνει πάντα, έκανε και κάποιες συναντήσεις με τους Κινέζους, αλλά ως εκεί. Η ήδη περιορισμένη συμμετοχή του στην χάραξη και την υλοποίηση της πολιτικής της κυβέρνησης, περιορίστηκε περαιτέρω.

Χθες, ανακοινώθηκε ότι την ευθύνη των συγχωνεύσεων ανέλαβε ο Ευ. Βενιζέλος- την είχε ο Πάγκαλος.

Καθίσταται σαφές ότι ο κ. αντιπρόεδρος πνέει πολιτικά τα λοίσθια. Παρά τη συμμετοχή του στην Κυβέρνηση, ουσιαστικά έχει πολύ χρόνο να ασχοληθεί με το αμπέλι του και την οινοποίηση των σταφυλιών του, Έως τις προσεχείς εκλογές, όποτε και αν γίνουν. Τότε, κατά δήλωση δεν θα πολιτευτεί και θα έχει όλο το χρόνο να ασχολείται με τα χόμπι του…

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr