ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πυρά Βάσως Παπανδρέου κατά Ραγκούση για τα ταξί

Δημοσίευση 2 Αυγούστου 2011, 17:15 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πυρά Βάσως Παπανδρέου κατά Ραγκούση για τα ταξί
Facebook Twitter Whatsapp
Για χαοτική κατάσταση και μεγάλο πλήγμα στον τουρισμό  έκανε λόγο η πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών, Βάσω Παπανδρέου, αναφερόμενη στις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί σε ομιλία της στην Βουλή, στρέφοντας τα πυρά της κατά του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Ραγκούση.
Για χαοτική κατάσταση και μεγάλο πλήγμα στον τουρισμό  έκανε λόγο η πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών, Βάσω Παπανδρέου, αναφερόμενη στις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί σε ομιλία της στην Βουλή, στρέφοντας τα πυρά της κατά του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Ραγκούση. Όπως τόνισε η κα Παπανδρέου δεν ταλαιπωρούνται μόνο οι τουρίστες αλλά και οι Έλληνες και η κυβέρνηση, ενώ άφησε αιχμές κατά του κ. Ραγκούση, λέγοντας ότι το πρόβλημα θα έπρεπε να λυθεί από χτες.

Η Βάσω Παπανδρέου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του κ. Ραγκούση λέγοντας πως “λέει το υπουργείο πως δεν έχει θέσεις και θα τις φέρετε τέλος Αυγούστου. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Μας λέτε ότι το υπουργείο δεν έχει θέσεις και θα τις φέρετε στο τέλος του μήνα; Μα εν μέσω τουριστικής περιόδου να υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση; Ειλικρινά εγώ εκπλήσσομαι”.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr