ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Αριστείδης Μπουρδάρας «πάει» για γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών

Δημοσίευση 17 Αυγούστου 2011, 14:34 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Αριστείδης Μπουρδάρας «πάει» για γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών
Facebook Twitter Whatsapp
Ο μέχρι σήμερα ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, Αριστείδης Μπουρδάρας θα οριστεί σύμφωνα με πληροφορίες γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στη θέση του Χάρη Τσιόκα, βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης.
Ο μέχρι σήμερα ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, Αριστείδης Μπουρδάρας θα οριστεί σύμφωνα με πληροφορίες γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στη θέση του Χάρη Τσιόκα, βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, η σχετική απόφαση έχει ήδη σταλεί προς επεξεργασία στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Μεταφορών.

Αρμόδιοι παράγοντες υπενθύμιζαν ότι οι αλλαγές των γενικών γραμματέων στα υπουργεία είθισται να γίνονται κατόπιν εισηγήσεως του καθ’ ύλην αρμόδιου υπουργού και τη σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού.

Ο Αριστείδης Μπουρδάρας είναι δικηγόρος στο επάγγελμα. Γεννήθηκε στο Βόλο το 1949 και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της «Ελληνικής Επιτροπής Συνεργασίας με την UNICEF», νομάρχης Εύβοιας, πρόεδρος του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Προσωπικού Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης και Τουρισμού και ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης του υπουργείου Εσωτερικών.Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr