ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ποιοι πολιτικοί δωρίζουν τα όργανά τους

Δημοσίευση 31 Αυγούστου 2011, 15:47 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ποιοι πολιτικοί δωρίζουν τα όργανά τους
Facebook Twitter Whatsapp
Προσωπικό στοίχημα έχει βάλει ο Ανδρέας Λοβέρδος προκειμένου να κάνει τη δωρεά οργάνων προσωπική κουλτούρα του κάθε Έλληνα αλλά και των συναδέλφων του βουλευτών.
Προσωπικό στοίχημα έχει βάλει ο Ανδρέας Λοβέρδος προκειμένου να κάνει τη δωρεά οργάνων προσωπική κουλτούρα του κάθε Έλληνα αλλά και των συναδέλφων του βουλευτών. Έτσι σήμερα πήγε μόνος του στα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών στη βουλή για να μοιράσει φυλλάδια του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων  και να πείσει τους δημοσιογράφους να γίνουν δωρητές.

Εκτός από τον Πρωθυπουργό, κ. Γιώργο Παπανδρέου, τον αντιπρόεδρο Α’ της κυβέρνησης, κ. Θ. Πάγκαλο, τον υπουργό και τους υφυπ. ΥΥΚΑ, κυρίους. Ανδρέα Λοβέρδο, Μ. Τιμοσίδη, Χρ. Αηδόνη και Μ. Μπόλαρη, τον υπουργό Πολιτισμού, κ. Παύλο Γερουλάνο, την υφυπ. Παιδείας, κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, τον υφυπ. Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλη Όθωνα και τον γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, κ. Μανώλη Έξαρχο, οι οποίοι είναι ήδη δωρητές οργάνων, έγιναν επίσης σήμερα οι: υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Μ. Παπαϊώαννου, υπουργός Επικρατείας, κ. Ηλίας Μόσιαλος, υφυπ. Εσωτερικών, κ. Πάρις Κουκουλόπουλος, υπουργός και υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γ. Κουτρουμάνης και Ι. Κουτσούκος, υπουργός και υφυπ. Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Μπεγλίτης και Κ. Σπηλιόπουλος, υφυπ. Εξωτερικών, κ. Δημήτρης Δόλης, καθώς και ο νομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργός, κ. Γ. Σταυρόπουλος.

Αξίζει, να σημειωθεί ότι αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ήταν ήδη δωρητές οργάνων, καθώς επί Αντιπολίτευσης και με πρωτοβουλία της βουλευτού Κέρκυρας, κας. Α. Γκερέκου, είχαν επισκεφθεί τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) και είχαν εγγραφεί ως μέλη.

Τέλος, στη λίστα με τα ονόματα των μελών της κυβέρνησης που ήταν, ή έγιναν σήμερα δωρητές οργάνων, προστέθηκαν και οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες κύριοι Τσικρής, Βλάχος, Γκίκα, Μακρίδης, Λυκουρέτζος και Βλαχοδήμου.

Πάντως σήμερα ο κ.Λοβέρδος είχε κέφια και την ώρα που μοίραζε τα φυλλάδια σε κάποιες ωραίες δημοσιογράφους της Βουλής του είπε χαμογελώντας ότι αυτές πρέπει να γίνουν δωρήτριες σώματος!