ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τα ίδια Αλεκάκι μου...

Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου 2011, 15:22 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τα ίδια Αλεκάκι μου...
Facebook Twitter Whatsapp
«Δεν ξέρω, δεν απαντώ». Με αυτή τη δήλωση, που θύμιζε απάντηση από δημοσκόπηση, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αλέκος Αθανασιάδης, επιχειρεί εκ νέου να διαφοροποιηθεί από την «κυβερνητική γραμμή» σχετικά με το νέο φόρο στα ακίνητα.
«Δεν ξέρω, δεν απαντώ». Με αυτή τη δήλωση, που θύμιζε απάντηση από δημοσκόπηση, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αλέκος Αθανασιάδης, επιχειρεί εκ νέου να διαφοροποιηθεί από την «κυβερνητική γραμμή» σχετικά με το νέο φόρο στα ακίνητα. Σε δηλώσεις του στο Βήμα FM, ο «συνήθης ύποπτος» κ. Αθανασιάδης εξέφρασε τη δυσφορία του για το ειδικό τέλος στα ακίνητα και απείλησε να μη το ψηφίσει, θυμίζοντας την αρχική του στάση στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

«Αυτή τη στιγμή εκφράζω τη δυσαρέσκεια και τη δυσφορία μου. Λέω ότι το μέτρο αυτό είναι ενάντια στις κοινωνικές τάξεις που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα με τα γνωστά προβλήματα που έχουν. Αν θα το ψηφίσω; Τι να σας πω; Δεν ξέρω. Μου κάνετε μια ερώτηση, με στήνετε στον τοίχο. Δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν έχω φτάσει στο επίπεδο να σκεφτώ αν θα το ψηφίσω ή όχι. Θεωρώ ότι αυτή τη χρονική στιγμή και εδώ που έχει φτάσει η χώρα, αν θα το ψηφίσω ή όχι είναι πολυτέλεια πλέον. Φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασιάδης.

Υπενθυμίζουμε πως ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ είχε προαναγγείλει και στη περίπτωση του Μεσοπρόθεσμου πως δεν θα ψηφίσει υπέρ εάν δεν αφαιρεθεί η διάταξη για τη πώληση της ΔΕΗ, πράττοντας τελικά το ακριβώς αντίθετο.

Άλλωστε, οι υπάλληλοι στη ΔΕΗ τον θυμούνται ακόμη...


Γ.Κ.