ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στο κατώφλι της Ευελπίδων ο Γ. Παπακωνσταντίνου

Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου 2011, 17:41 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στο κατώφλι της Ευελπίδων ο Γ. Παπακωνσταντίνου
Facebook Twitter Whatsapp
Το κατώφλι των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων αναμένεται να διαβεί σύντομα ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Το κατώφλι των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων αναμένεται να διαβεί σύντομα ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ο λόγος είναι η εμπλοκή του, ως τότε «τσάρου» της οικονομίας, στην υπόθεση «μαγειρέματος» για να φουσκώσει το έλλειμμα του 2009, κάτι που άνοιξε το δρόμο για τα μέτρα που απομυζούν τον ελληνικό λαό.

Η εισαγγελική παρέμβαση για προκαταρκτική εξέταση μετά τις σοβαρότατες καταγγελίες της κυρίας Ζωής Γεωργαντά, μέλους του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ και καθηγήτριας οικονομετρίας στο πανεπιστήμιο Μακεδονία, και οι απίστευτες λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για τη λειτουργία της Αρχής και το ρόλο του πρώην υπουργού Οικονομικών, συνηγορούν στην εκτίμηση ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου θα κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας.

Σημειώνουμε, ότι ο υπουργός δεν καλύπτεται από βουλευτική ασυλία, καθώς είναι «εξωκοινοβουλευτικός», αφού πριν από το διορισμό του στη θέση του «τσάρου» ήταν ευρωβουλευτής... 


Σχετικό Θέμα: Ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ ενημέρωνε πρώτα το ΔΝΤ και μετά τη Eurostat!- Kαι εισαγγελική παρέμβαση