ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Καρφιά» Βουλγαράκη κατά Λούλη

Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου 2011, 14:45 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Καρφιά» Βουλγαράκη κατά Λούλη
Facebook Twitter Whatsapp
Μέσω Facebook και με αιχμηρότατη διάθεση επέλεξε ο Γιώργος Βουλγαράκης για να σχολιάσει το περιεχόμενο του νέου βιβλίου του επικοινωνιολόγου Γιάννη Λούλη, στοιχεία του οποίου δημοσιεύθηκαν σήμερα.
Μέσω Facebook και με αιχμηρότατη διάθεση επέλεξε ο Γιώργος Βουλγαράκης για να σχολιάσει το περιεχόμενο του νέου βιβλίου του επικοινωνιολόγου Γιάννη Λούλη, στοιχεία του οποίου δημοσιεύθηκαν σήμερα. Ο πρώην υπουργός έγραψε στο προφίλ του στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Διάβασα οτι ο αναλυτής Γιάννης Λούλης γράφει ξανά βιβλίο για τη ΝΔ. Λοιπόν το καλύτερο γι αυτόν το εχει πεί ο Π. Μολυβιάτης. "Ο Λούλης πρώτα συμβούλευε ολους τους αρχηγούς της ΝΔ πως να πολιτευθούν, και στη συνέχεια έγραφε βιβλία για να εξηγήσει πώς χάσανε !!!"».

Σημειώνεται ότι το Βήμα της Κυριακής δημοσίευσε στοιχεία από το περιεχόμενο του βιβλίου, στο οποίο ο κ. Λούλης χαρακτήρισε άτολμο τον Κώστα Καραμανλή και λαϊκιστή τον Αντώνη Σαμαρά.

Η φράση του στο σχόλιο του Γιώργου Βουλγαράκη, πάντως,  αν και δεν ήταν δική του, έδειξε με γλαφυρό τρόπο την άποψή του για το πρόσωπο και το έργο του κ. Λούλη...

To σχόλιο του κ. Βουλγαράκη:
Β.Β.