ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Οικονόμου: «Κάποιοι στην κυβέρνηση φοβούνται μην πιτσιλιστούν»...

Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου 2011, 16:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Οικονόμου: «Κάποιοι στην κυβέρνηση φοβούνται μην πιτσιλιστούν»...
Facebook Twitter Whatsapp
Αιχμές για την κατάσταστη στα ενδότερα της κυβέρνησης άφησε  ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Οικονόμου, μετά και την επιστολή «αποστασίας» προς τον πρωθυπουργό, μιλώντας σήμερα στο Βήμα FM 99,5.
Αιχμές για την κατάσταστη στα ενδότερα της κυβέρνησης άφησε  ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Οικονόμου, μετά και την επιστολή «αποστασίας» προς τον πρωθυπουργό, μιλώντας σήμερα στο Βήμα FM 99,5. «Θεωρώ ότι υπάρχουν προσωπικές στρατηγικές στο κόμμα. Έχουν διαφανεί και τις έχει αντιληφθεί και η κοινωνία, με τις στάσεις και τις συμπεριφορές. Άλλοι δίνουν ανούσιες μάχες οπισθοφυλακής και άλλοι κάνουν σαν να μην τους πιτσιλάνε τα νερα. Φοβούνται μην πιτσιλιστούν και θέλουν να περάσει ξώφαλτσα η μπόρα. Δεν περνάει ξώφαλτσα.  Είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι και είτε θα πάμε μπροστά είτε θα βουλιάξουμε» δήλωσε ο κ. Οικονόμου.

«Δεν θεωρώ κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν το θεωρούν αυτοί που επιδίδονται σε προσωπικές στρατηγικές. Μπορεί να θεωρούν ότι μπορούμε να καταλάβουμε το ύψωμα χωρίς να έχουμε θύματα. Δεν μπορούμε να ρίχνουμε όλο το βάρος στις πλάτες του λαού και αυτοί που έχουν την ευθύνη του επικεφαλής να κοιτάνε το ύψωμα και να σκέπτονται πως θα το καταλάβουν» κατέληξε.