ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παναγιωτακόπουλος: «Σκέφτομαι να μην πληρώσω το χαράτσι»

Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου 2011, 12:43 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Παναγιωτακόπουλος: «Σκέφτομαι να μην πληρώσω το χαράτσι»
Facebook Twitter Whatsapp
Την έντονη αντίδραση του στο νέο φόρο για τα ακίνητα εξέφρασε ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, τονίζοντας μάλιστα πως «σκέφτεται να μην πληρώσει το χαράτσι».
Την έντονη αντίδραση του στο νέο φόρο για τα ακίνητα εξέφρασε ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, τονίζοντας μάλιστα πως «σκέφτεται να μην πληρώσει το χαράτσι». Ο κ. Παναγιωτακόπουλος άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση. «Προβληματίζομαι αν θα δεχτώ μια αυθαίρετη και άδικη πράξη ενός πανικοβλημένου οικονομικού επιτελείου, που λειτουργεί άδικα, χωρίς μελέτη, χωρίς κανένα σχέδιο και χωρίς καμία ευαισθησία απέναντι σε εκατομμύρια συμπολίτες μου», είπε χαρακτηριστιά.

Και συνέχισε: «Σκέφτομαι ότι για ένα σπίτι που το απέκτησα νόμιμα, πληρώνοντας τους φόρους που μου αναλογούσαν, θα πρέπει να τιμωρηθώ, θα πρέπει να πληρώνω και ενοίκιο για το ίδιο μου το σπίτι στο κράτος!»

«Γιατί;», αναρωτήθηκε ο κ. Παναγιωτακόπουλος, προσθέτοντας:

«Σκέφτομαι ότι αν με την ίδια σπουδή που σχεδιάζουν χαράτσια και νέους φόρους, ασχολούνταν με τη φοροδιαφυγή θα είχανε επιλύσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της χώρας. Αναρωτιέμαι αν  τελικά το θέλουν.
Μήπως τελικά η μη πληρωμή θα βοηθήσει το οικονομικό επιτελείο να ασχοληθεί με το πραγματικό πρόβλημα της οικονομίας;».