ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Ανδρέας μετράει τα χτυπήματα

Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου 2011, 11:31 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Ανδρέας μετράει τα χτυπήματα
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Βενιζέλος πλακώνεται στο υπουργικό με τον Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ο Ραγκούσης αιμορραγεί από τις συνεχείς συγκρούσεις με τον Ρέππα, ο Πάγκαλος απαξιώνεται δίνοντας παραστάσεις στο ΜΕΓΚΑ, η  Άννα αναζητεί τρόπο να ξεπλύνει την ντροπή με τα σχολικά βιβλία και ο Χρυσοχοΐδης ακόμη ψάχνει να ξεκολλήσει το ΕΣΠΑ.
Ο Βενιζέλος πλακώνεται στο υπουργικό με τον Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ο Ραγκούσης αιμορραγεί από τις συνεχείς συγκρούσεις με τον Ρέππα, ο Πάγκαλος απαξιώνεται δίνοντας παραστάσεις στο ΜΕΓΚΑ, η  Άννα αναζητεί τρόπο να ξεπλύνει την ντροπή με τα σχολικά βιβλία και ο Χρυσοχοΐδης ακόμη ψάχνει να ξεκολλήσει το ΕΣΠΑ. Ένας υπουργός είναι ο πιο ψύχραιμος. Γιατί έκανε εγκαίρως ότι έπρεπε να κάνει. Δούλευε όταν οι άλλοι περίμεναν μπας και το μνημόνιο αποδειχθεί κακό όνειρο.

Έχοντας κάνει τις μεταρρυθμίσεις που του ανατέθηκαν, και στο Εργασίας και το Υγείας, ο Ανδρέας Λοβέρδος μπορεί να ατενίζει το μέλλον και να απολαμβάνει τις δάφνες του.

Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που κρατήθηκαν μυστικές έχει ήδη πάρει κεφάλι στη δημοφιλία μεταξύ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Είναι πρώτος! Αν και καθιστά με κάθε τρόπο σαφές πως στηρίζει την κυβέρνηση, τις τελευταίες εβδομάδες έχει αραιώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του. Περιμένει να δει που θα βγάλουν οι ελιγμοί του Βενιζέλου και τα ταξίδια του Παπανδρέου…

ΤΟ ΓΑΝΤΥ