ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεξιά ή αριστερή στροφή θα κάνει τελικά το ΠΑΣΟΚ;

Δημοσίευση 5 Μαρτίου 2012, 12:15 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δεξιά ή αριστερή στροφή θα κάνει τελικά το ΠΑΣΟΚ;
Facebook Twitter Whatsapp
Για τα μέλη και για τους φίλους του ΠΑΣΟΚ το ερώτημα που θα κυριαρχήσει το επόμενο διάστημα είναι: Στροφή προς τα δεξιά ή επιλογή στις παραδοσιακές του αξίες; Με λίγα λόγια Βενιζέλος ή Παπουτσής;
Για τα μέλη και για τους φίλους του ΠΑΣΟΚ το ερώτημα που θα κυριαρχήσει το επόμενο διάστημα είναι: Στροφή προς τα δεξιά ή επιλογή στις παραδοσιακές του αξίες; Με λίγα λόγια Βενιζέλος ή Παπουτσής; Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως υπουργός Οικονομικών έχει «εμπλακεί» στην δύνη των ευρωπαϊκών κελευσμάτων αλλά και των οικονομικών παραγόντων σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον ταυτισμένος με τις συμφωνίες που έχει ο ίδιος συνάψει με του ευρωπαίους εταίρους. Φυσικά δεν είναι αυτός που φέρει την αποκλειστική ευθύνη για το ότι έχουμε φτάσει μέχρι εδώ και θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε μάλιστα ότι η εμπλοκή του βελτίωσε κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα.

Από την άλλη πλευρά ο αντίπαλός του, ο κ. Χρήστος Παπουτσής, πρεσβεύει την «αριστερή» πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ και είναι πιο κοντά σε έναν μετεκλογικό κέντρο-αριστερό σχηματισμό. Με μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία (υπήρξε ευρωβουλευτής και κοινοτικός  επίτροπος συμπληρώνοντας συνολική θητεία 17 χρόνια ) γνωρίζει καλά τα κατατόπια των Βρυξελλών και είναι πασίδηλο ότι μπορεί να χειριστεί το μεγαλύτερο εύρος των ζητημάτων που απασχολούν την χώρα.

Που θα… στρίψει τελικά το ΠΑΣΟΚ; Προς τα δεξιά η προς τα αριστερά;

Στις 18 Μαρτίου θα το γνωρίζουμε!

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr