ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Παπακωνσταντίνου «έκοβε» τους μισθούς αλλά είναι «ανοιχτοχέρης» με τα social media του ΥΠΕΚΑ!

Δημοσίευση 12 Μαρτίου 2012, 17:30 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Παπακωνσταντίνου «έκοβε» τους μισθούς αλλά είναι «ανοιχτοχέρης» με τα social media του ΥΠΕΚΑ!
Facebook Twitter Whatsapp
To ποσό των 18.450 ευρώ διέθεσε το ΥΠΕΚΑ και ο υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου για την αναβάθμιση της παρουσίας του υπουργείου στα social media.
To ποσό των 18.450 ευρώ διέθεσε το ΥΠΕΚΑ και ο υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου για την αναβάθμιση της παρουσίας του υπουργείου στα social media. Πρωταρχικής σημασίας φαίνεται πως θεωρεί ο υπουργός τη διαφήμισή του σε Facebook και Twitter, αφού αποφάσισε να δώσει το ποσό αυτό προκειμένου να υπάρχει συνεχής ενημέρωση των δράσεων του υπουργείου του στα μέσα κοινωνιικής δικτύωσης.

Η απόφαση δημοσιεύθηκε στο πρόγραμμα «Διαύγεια» με τίτλο «Έγκριση δαπάνης ποσού 18.450,00 € για το έργο ''Αξιολόγηση διαδικτυακών εφαρμογών Υ.Π.Ε.Κ.Α. για την ενημέρωση των πολιτών''».

Η περιβαλλοντική ενημέρωση των πολιτών κοστίζει ακριβά και ο κ. Παπακωνσταντίνου αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την αγάπη του για την τεχνολογία αλλά και τη σπατάλη του δημοσίου χρήματος.

Το ποσό που φέρνει ίλιγγο σε ανθρώπους που βλέπουν καθημερινά το εισόδημά τους να μειώνεται, αδυνατώντας να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, εγκρίθηκε και για έναν ακόμη λόγο, όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο: την εκπαίδευση των μελών του Γραφείου Τύπου Υ.Π.Ε.Κ.Α. στη διαχείριση των παραπάνω εφαρμογών. 
 
Εν έτη 2012 η περιβαλλοντική εκπαίδευση κοστίζει ακριβά... Για του λόγου το αληθές δείτε παρακάτω τα σχετικά έγγραφα: 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr