ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Απάντηση Μπεγλίτη για τον δείπνο με τον Παπουτσή και την κυβίστηση

Δημοσίευση 14 Μαρτίου 2012, 16:50 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Απάντηση Μπεγλίτη για τον δείπνο με τον Παπουτσή και την κυβίστηση
Facebook Twitter Whatsapp
Από τον κ. Πάνο Μπεγλίτη, λάβαμε την κάτωθι επιστολή σχετικά με τη δημοσίευση της είδησης «Ο Μπεγλίτης, ο Όθωνας, ο Παναγιωτακόπουλος και άλλες ενδιαφέρουσες…  ακροβασίες»:
Από τον κ. Πάνο Μπεγλίτη, λάβαμε την κάτωθι επιστολή σχετικά με τη δημοσίευση της είδησης «Ο Μπεγλίτης, ο Όθωνας, ο Παναγιωτακόπουλος και άλλες ενδιαφέρουσες…  ακροβασίες»: Αξιότιμε κ. Διευθυντά,

Σε σημερινή σας ανάρτηση αναφέρεσθε σε πληροφορίες περί πολιτικής «κυβίστησής» μου στο θέμα της διαδικασίας για την εκλογή της νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, γεγονός που μου προκάλεσε, εντύπωση και ερωτηματικά για τις πηγές και τους στόχους του δημοσιεύματος σας.
Επειδή προφανώς, ενδιαφέρεσθε για την καταγραφή των γεγονότων και της πραγματικότητας, έστω και αν για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας θα έπρεπε να τα διασταυρώσετε μαζί μου, να μου επιτρέψετε να σας παραθέσω με καθαρότητα και ακρίβεια την αλήθεια:
Στις αρχές Φεβρουαρίου ο συνάδελφος και φίλος Χρήστος Παπουτσής με τη σύζυγό του είχαν την ευγενή καλοσύνη να μας καλέσουν, εμένα και τη σύζυγο μου στο σπίτι τους για δείπνο, όπως πολλές φορές είχαμε πει, στο παρελθόν, να βρεθούμε οικογενειακά, αλλά λόγω υποχρεώσεων το αναβάλαμε.
Είχαμε μια φιλική βραδιά, χάρις στην εξαιρετική φιλοξενία που μας προσέφεραν ο Χρήστος Παπουτσής και η σύζυγός του. Μιλήσαμε για τις σπουδές των παιδιών μας, για την γενικότερη πολιτική κατάσταση στη χώρα, ενόψει και των κρίσιμων ψηφοφοριών στη Βουλή, για το ΠΑΣΟΚ και τα προβλήματα στην παράταξή μας.
Σε κανένα σημείο της φιλικής και χαλαρής συζήτησής μας, δεν τέθηκε, ούτε άμεσα, ούτε έμμεσα θέμα υποψηφιοτήτων για τις εσωκομματικές εκλογές, ούτε εκδηλώθηκε ανάλογο αίτημα υποστήριξης από τον Χρήστο Παπουτσή. Πολύ περισσότερο, ασφαλώς, από την πλευρά μου και μάλιστα με τη μορφή «πίεσης». Πρόκειται, πολύ απλά, για αστειότητες.
Θα μπορούσα να αγνοήσω τις «πληροφορίες» που σας περιήλθαν και να μην απαντήσω. Το κάνω όμως, ως μια μικρή συμβολή στην αλήθεια, που τόσο έχει δεινοπαθήσει, στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και για τους αναγνώστες σας για να τους προστατέψω από τον «ίλιγγο των κυβιστήσεων» ορισμένων στελεχών της παράταξής μας, τους τελευταίους μήνες.
Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι το ίδιο και ευτυχώς, επίσης, όλοι γνωριζόμαστε, πλέον, μεταξύ μας.
Με τιμή,
Πάνος Μπεγλίτης

ΣΧΟΛΙΟ Newpost: Ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση της είδησης για τον δείπνο. Υποστηρίζετε ότι η συζήτηση δεν επεκτάθηκε στις εσωκομματικές εκλογές και τις υποψηφιότητες και παρέμεινε στο επίπεδο των σπουδών των παιδιών σας και την γενικότερη πολιτική κατάσταση. Σαφώς και δεν είμαστε όλοι το ίδιο και ευτυχώς, επίσης, όλοι γνωριζόμαστε, πλέον, μεταξύ μας. Ο λόγος μας απέναντι στον λόγο σας. Κατανοούμε την αναγκαιότητα να απαντήσετε. Επιμένουμε ωστόσο στις πληροφορίες μας.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr