ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μετακομίζει ο Γιώργος από την Ιπποκράτους!

Δημοσίευση 14 Μαρτίου 2012, 16:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μετακομίζει ο Γιώργος από την Ιπποκράτους!
Facebook Twitter Whatsapp
Το αρχείο του Γιώργου Παπανδρέου είχε συγκεντρωθεί εδώ και ημέρες σε χώρο δίπλα στο κυλικείο της Ιπποκράτους. Από την Κυριακή όταν και έγινε γνωστή η μοναδική υποψηφιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου για την ηγεσία του κόμματος, προγραμματίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεταφορά του υλικού του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Το αρχείο του Γιώργου Παπανδρέου είχε συγκεντρωθεί εδώ και ημέρες σε χώρο δίπλα στο κυλικείο της Ιπποκράτους. Από την Κυριακή όταν και έγινε γνωστή η μοναδική υποψηφιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου για την ηγεσία του κόμματος, προγραμματίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεταφορά του υλικού του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα το μεσημέρι ένα φορτηγό πάρκαρε έξω από τα γραφεία του κόμματος και μετέφερε με συνοπτικές διαδικασίες τα πολύτιμα αρχεία από την οκταετή πορεία του Γιώργου Παπανδρέου στην προεδρία του κόμματος.

Τώρα πια ο μελλοντικός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος ετοιμάζει τη δική του μετακόμιση. Μάλιστα, ο κ. Βενιζέλος θα δώσει αύριο το μεσημέρι την πρώτη του συνέντευξη Τύπου από το νέο του γραφείο στην Ιπποκράτους.


Σχετικά Θέματα:


Ντοκουμέντο: Ο Γιώργος μαζεύει τα πράγματά του από το ΠΑΣΟΚ

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr