ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Εύα μπέρδεψε τις… ομπρέλες με τις καρτέλες

Δημοσίευση 14 Μαρτίου 2012, 20:02 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η Εύα μπέρδεψε τις… ομπρέλες με τις καρτέλες
Facebook Twitter Whatsapp
Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίζονται στο ΠΑΣΟΚ. Με αφορμή τη μετακόμιση των προσωπικών αντικειμένων του ΓΑΠ, λίγο έλειψε να γίνει της εκδιδόμενης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα.
Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίζονται στο ΠΑΣΟΚ. Με αφορμή τη μετακόμιση των προσωπικών αντικειμένων του ΓΑΠ, λίγο έλειψε να γίνει της εκδιδόμενης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα. Ο Γιώργος Τσολιάς, οργανωτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, θεώρησε ότι μπορεί και να μεταφέρεται το λογιστήριο και άρχισε να απαιτεί να ανοίξουν οι κούτες. Σε βοήθειά του, έσπευσε ο Γιάννης Πέπας, συνδικαλιστικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και η πασιονάρια του σοσιαλισμού Εύα Καϊλή, γνωστή και για τις επιδόσεις της στο twitter.

Επικράτησαν οι πιο ψύχραιμοι και η επίμαχος κούτα ανοίχθηκε για να διαπιστωθεί ότι περιείχε… ομπρέλες με τα σήματα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Παπάκια σαν το γνωστό πλέον που κρατούσε στα χέρια του ο ΓΑΠ, δεν περιείχε όπως μας διαβεβαίωσαν.

Τα γεγονότα πήραν διάσταση και εμφανίστηκαν σε διάφορες εκδοχές στο διαδίκτυο, πράγμα που ανάγκασε τον γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτο Σπυρόπουλο να εκδώσει την εξής ανακοίνωση:

«Ψευδείς και ανεύθυνες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω αναρτήσεων σε blogs, σχετικά με το περιεχόμενο των κιβωτίων μεταφοράς του προσωπικού αρχείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν στερούνται απλά ίχνους αληθείας αλλά επιχειρούν να τραυματίσουν το κύρος και την αξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ και του συνόλου του στελεχιακού του δυναμικού.

Το ΠΑΣΟΚ, τα μέλη και τα στελέχη του, σε κάθε περίπτωση, έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν και το ήθος και τη βούληση να εγγυώνται την αξιοπιστία του συνόλου των πολιτικών και διοικητικών του λειτουργιών».


Αρ. Πα

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr