ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ύμνοι Ανδρουλάκη για τον Βενιζέλο

Δημοσίευση 15 Μαρτίου 2012, 14:15 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ύμνοι Ανδρουλάκη για τον Βενιζέλο
Facebook Twitter Whatsapp
Χωρίς αμφιβολία, με βάση γραπτά κείμενα και συνεντεύξεις, ο Μίμης Ανδρουλάκης είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος- με απόσταση- υποστηρικτής, για να μην πούμε υμνητής, του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Χωρίς αμφιβολία, με βάση γραπτά κείμενα και συνεντεύξεις, ο Μίμης Ανδρουλάκης είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος- με απόσταση- υποστηρικτής, για να μην πούμε υμνητής, του Ευάγγελου Βενιζέλου. Σταχυολογούμε μερικά από τα όσα είπε σήμερα στον ΒΗΜΑ fm και την εκπομπή των Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλου:

«Ο Βαγγέλης ήταν καλύτερα τοποθετημένος από τα καθιερωμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, για να πάει πρώτος στη μπάλα ενόψει των εσωκομματικών αλλαγών στο κόμμα. Έχει, βεβαίως και μια σειρά διανοητικά προσόντα, χαρίσματα, προτερήματα και μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να συγχρονίσει το εσωτερικό του κάλεσμα, με το κάλεσμα της ιστορίας, της παράταξης σ αυτή την τραγική στιγμή. Όπως έχει, επίσης, πολύ ισχυρή αυτοπεποίθηση κι, επομένως, δεν έχει ανάγκη από καινούργια περιβάλλοντα. Ο Βαγγέλης είναι ασυναγώνιστος...».

Χωρίς να αμφισβητούμε τα προσόντα του επερχόμενου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, θεωρούμε ότι ο κ. Ανδρουλάκης, ενδεχομένως επηρεασμένος από τη λογοτεχνική του φύση, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο ύμνο σε ένα νέο πολιτικό αρχηγό. Για να μην πούμε ότι είμαστε βέβαιοι, λέμε ότι εικάζουμε βάσιμα πως τέτοιο υμνολόγιο δεν το θέλει ούτε και ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος άλλωστε δεν το χρειάζεται.


Αρ. Πα

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr