ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο νεοφιλελεύθερος κ. Μανώλης Καψής

Δημοσίευση 16 Μαρτίου 2012, 21:45 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο νεοφιλελεύθερος κ. Μανώλης Καψής
Facebook Twitter Whatsapp
Μετά μεγάλης προσοχής παρακολούθησα την ανάλυση του δημοσιογράφου Μανώλη Καψή στο MEGA για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Φυσικά και έχει κάθε δικαίωμα να υποστηρίζει ό,τι θέλει και όπως θέλει. Και ’γω με την σειρά μου έχω το δικαίωμα να κρίνω τις απόψεις του.
Μετά μεγάλης προσοχής παρακολούθησα την ανάλυση του δημοσιογράφου Μανώλη Καψή στο MEGA για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Φυσικά και έχει κάθε δικαίωμα να υποστηρίζει ό,τι θέλει και όπως θέλει. Και ’γω με την σειρά μου έχω το δικαίωμα να κρίνω τις απόψεις του. Είναι πασίδηλο ότι ο κ. Καψής έχει ξεπεράσει κάθε όριο νεοφιλελεύθερης αντίληψης. Θεωρεί-ας με διορθώσει αν κάνω λάθος- ότι όλες οι πολιτικές οι οποίες προτείνονται και εν τέλει επιβάλλονται από τον ξένο παράγοντα είναι οι ενδεδειγμένες για να εξέλθει τελικά η χώρα από το τούνελ. Συχνά-πυκνά μάλιστα υποστηρίζει ότι φτάσαμε στην δυσάρεστη αυτή κατάσταση την οποία βιώνει η χώρα γιατί κατά κύριο λόγο η προηγούμενη Κυβέρνηση δεν έλαβε μέτρα.

Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα. Απλά θα ήθελα να σκεφτεί ο κ. Καψής τι έλεγε ο ίδιος αλλά και ποια ήταν η γραμμή του MEGA σε κάθε πρωτοβουλία του Κώστα Καραμανλή.

Μας είπε ο κ. Καψής (ο μικρός αδελφός του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Παντελή Καψή) με ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του την απορία πόσες ήταν οι αυξήσεις των ελλήνων μισθωτών τα τελευταία χρόνια συγκρίνοντας τες με εκείνες  άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Να συμφωνήσω.

Αλλά κ. Καψή στερείσαι μνήμης. Μόλις ανέβαινε 0,10 λεπτά η βενζίνη επί Καραμανλή ούρλιαζες και φώναζες για την αναλγησία της Δεξιάς. Λες και συ είσαι αριστερός ή σοσιαλιστής. Στον καβάλο μπορεί… αλλά ένας νεοφιλελεύθερος στην χειρότερη μορφή που έχω συναντήσει είσαι. Φανταστείτε λοιπόν ένα τολμούσε ο Καραμανλής να κάνει μειώσεις… Για σκεφτείτε… δεν θα έμενε πεζοδρόμιο για πεζοδρόμιο…

Φυσικά στα δημοκρατικά πολιτεύματα όλοι έχουν από μία άποψη. Δεκτές, σεβαστές όμως όχι!

Άρτεμις Παραδείσου

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr